Een optreden van Excelsior Warnsveld in de Buitensociëteit van de Hanzehof. Foto: Patrick van Gessel

Een optreden van Excelsior Warnsveld in de Buitensociëteit van de Hanzehof. Foto: Patrick van Gessel

Patrick van Gessel

Jubileumconcert Excelsior Warnsveld

Muziek

WARNSVELD - Muziekvereniging Excelsior Warnsveld viert dit jaar haar 100-jarig jubileum! Een prachtige mijlpaal, die het orkest natuurlijk viert met een groots concert in de Buitensociëteit in Zutphen. Tijdens dit jubileumconcert met als titel ‘Elements of time’, speelt het orkest een prachtig gevarieerd programma, met zowel het meer klassieke repertoire als popmuziek.

Speciaal voor dit jubileum heeft Leon Vliex een muziekstuk gecomponeerd voor Excelsior Warnsveld. Dit stuk met de titel ‘A Musing Village’ is gebaseerd op de geschiedenis en het karakter van Warnsveld. Tijdens het jubileumconcert gaat dit bijzondere stuk in première. Excelsior werkt deze avond samen met zanger Timmy van Lingen. Onder begeleiding van het orkest zingt hij een aantal prachtige popsongs. Verder brengen de beeldende zandtekeningen van zandtovenares Gerrie Hondius de muziek van Excelsior nog meer tot leven. Het concert wordt met een feestelijk voorprogramma ingeluid door Excelsi-junior, het opleidingsorkest van Excelsior. 

De deuren gaan open om 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn online te bestellen via hanzehof.nl/nl/voorstelling/muziekvereniging-excelsior-warnsveld.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld