Bubbeltroubadours. Foto: PR

Bubbeltroubadours. Foto: PR

Bubbeltroubadours spelen en zingen Boudewijn de Groot

Muziek

ZUTPHEN - Liedjes van Boudewijn de Groot worden op zondagmiddag 19 maart gespeeld door de Zutphense gelegenheidsformatie Bubbeltroubadours. In de tuinzaal aan de Badhuisweg 27 in Zutphen brengen zij hun programma ‘Levensloop in tijdsbeelden’. De meeste liedjes zijn afkomstig van het album ‘Het eiland in de verte’ (2005).

Het zijn niet de grote hits van Boudewijn maar de wat minder bekende liederen uit zijn uitgebreide oeuvre. Liedjes die een rode draad vormen voor de levensloop van de Bubbeltroubadours, die zijn aanbeland in de herfst van hun leven. Het programma beweegt zich tussen jeugdherinneringen en ouder worden, visueel ondersteund met relevante en soms autobiografische foto’s van Bubbelzanger John. De voorstelling is een mix van muziek, verhalen en bijpassende foto’s.
De Bubbeltroubadours bestaan uit John Blijenberg (zang en voordracht), LeJo van Bloois (percussie, mondharmonica en achtergrondzang), Jan Lebesque (gitaar en achtergrondzang) en Arie Cijfer (lichtbeelden). De liedteksten komen vooral uit de pen van Lennaert Nijgh, maar ook van Freek de Jonge en Boudewijn zelf. Een programma met een vrolijke melancholische diepgang.
Het optreden is van 14.30 tot 16.15 uur. Bezoekers zijn welkom vanaf 14.15 uur. De entree bedraagt 10 euro inclusief koffie/thee in de pauze en een drankje na afloop. Leden van Nolano betalen 7,50 euro.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld