Afbeelding

Gospelkoor Inspiration-Vorden zoekt nieuwe leden

Muziek

VORDEN - Het gospelkoor Inspiration uit Vorden is een koor met leden uit Vorden, Zutphen en omgeving. De koorrepetities vinden plaats in het Kulturhus Vorden aan de Raadhuisstraat 6 op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Het koor staat onder leiding van dirigent Piet Piersma. 

Na de coronaperiode, waarin het koor niet mocht repeteren en optreden, is het in de eerste helft van 2022 weer gestart met de koorrepetities. In juni heeft het koor meegewerkt aan het (uitgestelde) bevrijdingsconcert in de Sporthal te Vorden. Rondom Kerst verzorgde het koor een geslaagd Adventsconcert in het Heiligenbeeldenmuseum in Kranenburg en verleende medewerking aan de Kerstavonddienst in de Dorpskerk van Vorden. In het net gestarte jaar 2023 wil het koor graag weer nieuw repertoire gaan instuderen, onder andere omdat in 2025 men het 50-jarig jubileum hoopt te vieren, een mijlpaal die natuurlijk niet ongemerkt voorbij mag gaan.

Helaas is de laatste tijd het aantal leden teruggelopen. Graag heet het koor nieuwe enthousiaste zangers welkom, vooral de bas-, tenor- en altpartij hebben aanvulling nodig. Het koor zingt een breed scala aan gospelliederen en liederen met een boodschap die mensen licht en inspiratie geven. Het uitgangspunt is werken aan kwaliteit; zo mogelijk vier- of meerstemmig zingen. Voor meer informatie, zie www.inspirationvorden.nl, bel de voorzitter Willeke Pieterse (06-51191460) of kom vrijblijvend eens een keer een repetitie bijwonen op woensdagavond in het Kulturhus Vorden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld