Flor d'Amor. Foto: Gerdien Wolthaus Paauw

Flor d'Amor. Foto: Gerdien Wolthaus Paauw

Nieuwjaarsconcert: Carribean meets classic

Muziek

EEFDE - In het nieuwjaarsconcert van de Kapel op ‘t Rijsselt op zondag 15 januari om 11.30 uur klinkt er traditiegetrouw muziek door musici met een geheel verschillende afkomst en repertoire. In dit geval zijn dat klassieke liederen en Zuid-Amerikaanse volksmuziek. Het concert genaamd ‘Carribean meets classic’ wordt gegeven door Raoul Steffani (bariton) begeleid door Frans van Tuijl (piano) en Ensemble Flor d’Amor.

Bariton Raoul Steffani is een markante vertegenwoordiger van de nieuwe generatie Nederlandse zangers van het klassieke repertoire. In december schitterde hij nog in een van de meest spraakmakende operaproducties van de laatste tijd, Operetta land van Steef de Jong. In de Kapel zingt hij, begeleid door pianist Frans van Tuijl, prachtige liederen van o.a. Edvard Grieg en Richard Strauss. Ensemble Flor d’Amor brengt zwoele salsa, swingende Cubaanse bolero’s en vrolijke muziek uit het Caribisch gebied. 

Entree 22 euro (t/m 18 jaar gratis entree). Meer informatie en kaarten via www.kapeloptrijsselt.nl of 0575 – 570 521. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij theater Hanzehof.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld