V.l.n.r.: Dajo Steendam (sociaal makelaar), Nel van Lieshout, Hetty Zandberg, Peter Verhoeven en Greet Schekman voor het podium in 't Nut. Foto: Perspectief Zutphen
V.l.n.r.: Dajo Steendam (sociaal makelaar), Nel van Lieshout, Hetty Zandberg, Peter Verhoeven en Greet Schekman voor het podium in 't Nut. Foto: Perspectief Zutphen

Live muziekmiddag en filmavond in ’t Nut

Maatschappij

WARNSVELD - Op 16 en 21 december worden er twee activiteiten georganiseerd in buurthuis ’t Nut: een muziekmiddag en een filmavond. Sociaal makelaar Dajo Steendam van welzijnsorganisatie Perspectief Zutphen: “In mijn contacten met mensen uit de buurt en vanuit een inspiratiedag merkte ik dat er behoefte is aan dit soort activiteiten. Daarom gaan we hier nu met een aantal buurtbewoners mee aan de slag. Extra hulp is welkom, dus ben je liefhebber van muziek of film, neem vooral contact met me op, zodat er nog meer activiteiten georganiseerd kunnen worden.”

Live muziekmiddag
Lekker swingen, ontmoeten en meezingen met muziek uit de jaren 60/70. Op zaterdag 16 december van 14.00 tot 17.00 uur verandert buurthuis ‘t Nut in een klein muziekparadijs. Onder het genot van een drankje en een hapje word je door de band NoDox meegenomen naar de sferen van de jaren 60/70. In het voorprogramma verzorgen Henk op de drums, Nel op de accordeon en Greet op de trekzak voor de juiste toon. De toegang is gratis.

Filmavond 
Op donderdag 21 december wordt samen met buurtbewoners en Luxor Theater Zutphen een filmavond georganiseerd waarbij een Franse familiefilm wordt getoond. Een tip van de sluier: een jong zangtalent koestert de droom om bekend zangeres te worden. Weet zij, ondanks alle problemen en haar dove familie, dit te bereiken? De kosten zijn 5 euro, inclusief een kop koffie/thee met popcorn. Welkom vanaf 19.00 uur. De film start om 20.00 uur. Reserveer alvast een plekje.

Reserveren of meehelpen met culturele activiteiten? Neem dan contact op met Dajo Steendam: d.steendam@perpectiefzutphen.nl of 06 – 458 356 95.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant