'Zorgmaatjes aan huis’ uit Zutphen. Foto: PR

'Zorgmaatjes aan huis’ uit Zutphen. Foto: PR

Aftrap ‘Harten project’ met Zorgmaatjes in Geweldig!

Maatschappij

Aftrap ‘Harten project’ met Zorgmaatjes in Geweldig!

ZUTPHEN - Op 11 november kwamen de ‘Zorgmaatjes aan huis’ uit Zutphen en omgeving bij elkaar in wijkrestaurant Geweldig! voor een gezellig samenzijn én de aftrap van het ‘Harten project’. Tijdens een workshop mozaïek maakten zij prachtige harten. Daarna genoten ze van een heerlijke High Tea, klaar gemaakt door het team vrijwilligers van Geweldig!

Voor initiatiefneemster Marieke van Dongen is het belangrijk om de hardwerkende ‘Zorgmaatjes aan huis’ die voor haar werken een hart onder de riem te steken voor de soms pittige klussen die zij met hart en ziel doen. In het kader van de week van de mantelzorg organiseerde zij een bijeenkomst in wijkrestaurant Geweldig! Elkaar ontmoeten, een gezellige dag hebben én iets nieuws meemaken door met het mozaïeken van een hart bezig te zijn.
Het is de aftrap voor haar ‘Harten project’. Marieke gaat werken met cadeaubonnen voor zorgmaatjes of cliënten, die daarmee een dag naar een mozaïek workshop kunnen in het atelier van Thea te Marvelde. Tijdens de workshops komen mensen ongedwongen samen en maken er een mozaïek hart dat kan worden doorgegeven aan mensen die ze kennen.
De workshops gaan ten dele plaatsvinden bij wijkrestaurant en ontmoetingsplek Geweldig! in het St. Elisabeth, Geweldigershoek 39, geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld