Michèle Blom. Foto: DG Rijkswaterstaat

Michèle Blom. Foto: DG Rijkswaterstaat

Kijkje in de keuken van Rijkswaterstaat

Maatschappij

ZUTPHEN - Michèle Blom, directeur-generaal van Rijkswaterstaat (RWS) én lid van Rotary Zutphen, vertelt op maandagavond 27 maart over de rol, taak en activiteiten van RWS. Deze avond wordt georganiseerd in het kader van de Open Club Bijeenkomsten van de Rotary.

RWS bestaat dit jaar 225 jaar en kent een rijke geschiedenis. Ooit ontstaan om aan de waterveiligheid van Nederland te werken maar inmiddels doet RWS veel meer. Wie benieuwd is naar het reilen en zeilen bij dit agentschap van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat is vanaf 19 uur welkom in Huize Borro aan het Oude Bornhof 55-57 in Zutphen (rolstoel toegankelijk).
Naast het bijwonen van de lezing over RWS kan iedereen deze avond ook kennismaken met het gedachtegoed van de Rotary en met de Zutphense leden. De avond is gratis toegankelijk. Het aantal plaatsen is gelimiteerd.
Aanmelden kan via onderstaande website of door een e-mail te sturen naar info.rotaryzutphen@gmail.com. Mensen die zich aanmelden ontvangen een bevestiging.


www.eventbrite.nl/e/574310286527

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld