Het complete team van Zutphenseweg 8 Hair & Beauty. Foto: PR
Het complete team van Zutphenseweg 8 Hair & Beauty. Foto: PR

Compleet aanbod Zutphenseweg 8 Hair & Beauty

Economie

Uitbreiding met Schoonheidssalon Vorden

Door Richard Stegers

VORDEN – Een stads idee met een dorpse uitstraling en een echte aanwinst voor Vorden. Drie maanden na de opening van Zutphenseweg 8 Hair & Beauty kan een positieve balans worden opgemaakt. “De mensen weten ons te vinden en zijn erg enthousiast”, vertelt Marc Schmidt, eigenaar van het fraaie pand. “Door het totaalconcept is er sprake van een regiofunctie. Klanten komen uit Vorden en omliggende plaatsen. Dat was ook de opzet.”

Zutphenseweg 8 Hair & Beauty biedt een totaalservice en is daarmee vernieuwend en onderscheidend. Zes lokale beautyondernemers bieden een compleet aanbod onder één dak in een sfeervolle boetieksalon. “Het betreft one stop shopping”, legt Marc Schmidt uit. “De ondernemers versterken elkaar en zorgen voor gemak. Je hoeft als klant maar op één adres te zijn voor verschillende behandelingen op een hoog niveau. De exclusiviteit zie je overigens niet terug in de prijzen, die liggen zeker niet hoger dan bij andere zaken.” Het is handig als je na je afspraak bij de kapper gelijk door kunt naar de schoonheidssalon, pedicure of nagelstyliste. Daarnaast zijn er plannen om gezamenlijke events te organiseren.

Uitbreiding
De eerste drie maanden waren vijf beautyondernemers actief bij Zutphenseweg 8 Hair & Beauty. Pure Hair by Daan (kapsalon), Totalcare by Demi (pedicure, nagelstyliste en BIAB), Pedicurepraktijk Vorden, Je Haar Boutique (haarvolume en haarverlenging) en Iris Ink (browstyling en wimperextensions). Allemaal kiezen ze voor kwaliteit en een persoonlijke aanpak. Er was nog één ruimte vrij, die is nu per 1 februari ingevuld door Schoonheidssalon Vorden. De salon wordt gerund door Annelies Schmidt, de vrouw van pandeigenaar Marc Schmidt. De schoonheidssalon telt naast Annelies nog een schoonheidsspecialiste. Het is Harma Teunissen, tevens gespecialiseerd in visagie (ze heeft zelfs klanten met een koninklijk tintje). Samen hebben Annelies en Harma meer dan vijftig jaar ervaring en passie in het vak. Je kunt er ook voor botox en injectables terecht, dit wordt verzorgd door een cosmetisch arts. Het is mogelijk online een afspraak te maken via: www.zutphenseweg8.nl. Elke maand is er een actie, houd daarvoor de socials in de gaten.

Prettige sfeer
De combinatie van de beautyprofessionals zorgt tevens voor een bijzondere ambiance. Dat wordt nog eens benadrukt door de smaakvolle inrichting. Daar zie je hand van interieurarchitect Patricia Buunk in terug. Historische foto’s en een blauwdruk van oude bouwtekeningen hebben een plek op de muur gekregen. Boeiend en herkenbaar.
Ook het gevelbeeld heeft een metamorfose ondergaan. Bij de grondige opknapbeurt van het pand speelde architect Henk Leeflang een belangrijke rol. De ondernemers spreken van een fijne werkplek en de klanten zijn onder de indruk van de prima behandelingen en de prettige sfeer. “Dat is natuurlijk goed om te horen”, aldus de initiatiefnemer.

Loop gerust eens binnen bij Zutphenseweg 8 Hair & Beauty voor een nadere kennismaking!

Harma Teunissen (links) en Annelies Schmidt van Schoonheidssalon Vorden. Foto: PR
Zutphenseweg 8 Hair & Beauty. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld