Gerlof Haanraadts en Judith Winterman. Foto: PR

Gerlof Haanraadts en Judith Winterman. Foto: PR

ten Hag en Bisterbosch slaan handen ineen

Economie

APELDOORN – Twee gerenommeerde namen in de vastgoed- en financiële sector bundelen hun krachten: ten Hag Makelaars & Financiële Dienstverlening en Bisterbosch Makelaardij en Financieel Adviseurs in Apeldoorn slaan de handen ineen. Zij gaan samen verder op het voormalige vestigingsadres van Bisterbosch aan de Jacob Catslaan, voortaan onder de naam ten Hag en Bisterbosch.

Beide dienstverleners hebben een staat van dienst van tientallen jaren. Bisterbosch – nog altijd een familiebedrijf – bestaat 55 jaar, ten Hag is zelfs al bijna zestig jaar actief in de vastgoed- en financiële sector. Michel ten Hag, directievoorzitter ten Hag groep: “Het samengaan van het makelaarsbedrijf en de overname van het verzekeringsbedrijf, vloeit voor uit onze gedeelde ambitie voor vernieuwing en klantgerichtheid. Het weerspiegelt eveneens onze strategische focus om onze positie en zichtbaarheid op specifieke locaties te versterken.” 

De overgang zal soepel verlopen voor bestaande klanten van beide bedrijven. De vertrouwde gezichten blijven aan boord. Gerlof Haanraadts blijft de contactpersoon bij de makelaardij, Laurens Thunissen, Els Verschoor en Hein Bisterbosch bij de afdeling financieel adviseurs. Makelaar Judith Winterman – al jaren werkzaam als makelaar bij ten Hag Makelaars, komt het team versterken en dat team wordt verder uitgebreid met een allround kantoormedewerker. Ook zal de post veranderen. Polissen en facturen komen straks niet meer direct van de verzekeraars, maar van ten Hag Verzekeringsadviseurs. 

Met bijna zestig jaar aan gecombineerde ervaring in de makelaardij en financiële dienstverlening, is ten Hag uitgegroeid tot een vooraanstaande speler in Oost-Nederland. Op de negen vestigingen van de groep in Almelo, Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Hengelo, Vroomshoop, Zutphen en Zwolle, werken circa honderd medewerkers. Het hoofdkantoor bevindt zich in Enschede.


www.tenhag.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld