V.l.n.r.: Eva Middelbergh (Skatt Store), Eric Knijpstra (De Winkel Met De Huisjes, Rosemarijn Daaleman (RoseArt). Foto: Gilbert Beijer

V.l.n.r.: Eva Middelbergh (Skatt Store), Eric Knijpstra (De Winkel Met De Huisjes, Rosemarijn Daaleman (RoseArt). Foto: Gilbert Beijer

Opening van de Gouden Bocht in Zutphen

Economie

ZUTPHEN - Een betoverende bocht in De Spittaalstraat, bezaaid met goudgele gravelsteentjes, krijgt een nieuw wending. Op 2 september zal in de Spittaalstraat deze bocht ter hoogte van ‘Skatt Store’, ‘RoseArt’ en ‘De Winkel Met De Huisjes’ met de naam ‘De Gouden Bocht’ officieus worden ingewijd. De ondernemers in de Spittaalstraat nodigen de bewoners van Zutphen en Warnsveld uit om deel te nemen aan deze heugelijke gebeurtenis.

“We zijn verheugd om de Gouden Bocht nieuw leven in te blazen en de lokale gemeenschap te verwelkomen om samen met ons deze mijlpaal te vieren,” zegt een vertegenwoordiger namens de ondernemers. “Wij zetten ons gezamenlijk in voor kwaliteit en originaliteit en hebben hiermee een geweldige aanvulling op het creatieve winkelaanbod van Zutphen en omgeving. Dit mag gevierd worden.”  

Het evenement biedt naast de openingsceremonie een scala aan speciale aanbiedingen van de deelnemende winkels. De openingsceremonie begint om 10.00 uur. De Gouden Bocht zal gedurende deze dag een feestelijke sfeer bieden, waarin inwoners en bezoekers kunnen genieten van de unieke charme van deze historische straat.

Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de feestelijkheden en samen met de ondernemers de Spittaalstraat en de Gouden Bocht te ontdekken.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld