Piet Zoomers ModeMall in Wilp. Foto: PR
Piet Zoomers ModeMall in Wilp. Foto: PR

In de maand november viert Piet Zoomers ModeMall in Wilp het 50-jarig bestaan

Economie

WILP - In de maand november viert Piet Zoomers ModeMall in Wilp het 50-jarig bestaan. Dit wordt graag met hun klanten gevierd en natuurlijk met hun gewaardeerde medewerkers. Iedere week is er op zaterdag en zondag live muziek. Er zijn vele interessante aanbiedingen, lekkere jubileumhapjes en gerechten in het Fashion Café en als klap op de vuurpijl: een jubileum verloting met een prijzenpot van 25.000 euro. 

Piet Zoomers, A Celebration of Fashion
Piet Zoomers, A Celebration of Fashion, bestaat dit jaar 50 jaar. In 1972 is het huidige bedrijf ontstaan in het woonhuis van de oprichter.
Sindsdien heeft de ModeMall in Wilp vele metamorfoses ondergaan tot de huidige vorm. Ruim 5.500 m2 winkelvloeroppervlak; een ware belevenis met een gevarieerd aanbod. Er zijn 150 merken te vinden op de veertien lifestyle-afdelingen of in één van de vele merkenshops.
Piet Zoomers brengt een mode- en schoenencollectie voor iedereen, allerhande lifestyle- en woonartikelen en een uitgebreide boekencollectie. Een sfeervol Fashion Café waar je lekker kunt relaxen onder het genot van een hapje en een drankje.

Bij de ModeMall bevindt zich een grote parkeerplaats waar gratis geparkeerd kan worden. Je kunt er elektrische en hybride auto’s opladen aan één van de zes laadpalen. Hiervan behoren twee laadpalen toe aan het Tesla Destination Charging netwerk. Ook zijn er oplaadpunten voor fietsen.
Piet Zoomers Modemall heeft drie koopavonden per week en is iedere zaterdag en zondag geopend. Je kunt de locatie makkelijk bereiken via de A1, afslag Wilp. Echt een plek voor een dagje uit voor het hele gezin!
Afgelopen maand zijn de website en webshop van Piet Zoomers volledig vernieuwd en klaar voor de toekomst.


www.pietzoomers.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld