Bos en Addink. Eigen foto
Bos en Addink. Eigen foto

Na 182 jaar zal de laatste vrachtauto met ‘Addink Zutphen’ rondrijden

Economie

ZUTPHEN - Logistiek dienstverlener Bos Dynamics uit Ede neemt per 1 juni 2022 het Zutphense Addink Transport en Distributie over. Alle 30 medewerkers en 22 vrachtauto’s zullen onderdeel worden van de Bos Dynamics organisatie. Het zal een zelfstandige vestiging worden in Zutphen onder leiding van Simeon Roodenburg aan wie Carel Addink de directeursfunctie zal overdragen.

Carel Addink, directeur van Addink Distributie, licht het besluit toe: “Als directeur-eigenaar van Addink Distributie is het mijn taak om naar de toekomst te kijken. Daarin zie ik geen plek voor bedrijven van onze omvang: klanten vragen steeds meer en de maatschappij verwacht op korte termijn een ander soort transport zonder fossiele brandstoffen. Schaalvergroting is belangrijk om over 10 jaar nog bestaansrecht te hebben in de logistiek. Om de toekomst van ons mooie bedrijf te waarborgen, heb ik besloten aansluiting te zoeken bij een partij die bij ons DNA past. Die heb ik gevonden in Bos Dynamics in Ede. Per 1 juni neemt deze logistiek dienstverlener ons bedrijf over”.

Na 182 jaar zal de laatste vrachtauto met ‘Addink Zutphen’ rondrijden. Addink Zutphen staat bekend als specialist in het vervoer van buitenmaatse goederen, bouwmaterialen en staal. Het wagenpark bestaat naast 22 trucks uit onder andere kooiaaptrailers, citytrailers en vrachtwagen aanhanger combinaties die voorzien zijn van wissellaadbak systeem. Daarnaast is er in Zutphen een warehouse waar de buitenmaatse goederen op- en overgeslagen kunnen worden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld