Justin Visser is bedrijfsleider van Carrousel Shop-in-shop Vorden. Foto: Liesbeth Spaansen
Justin Visser is bedrijfsleider van Carrousel Shop-in-shop Vorden. Foto: Liesbeth Spaansen

Carrousel Shop-in-shop Vorden viert na een jaar een feestje

Economie

VORDEN – Bedrijfsleider Justin Visser van Carrousel Shop-in-shop aan de Zutphenseweg 15 in Vorden viert op 30 april dat zijn vestiging van de Carrousel-keten in Vorden een jaar open is. Voor Tine Mode van de zussen Albertine van Zeeburg-Bongers en Wilma Broersma-Bongers is dan de officiële opening. “Die zijn hier 4 maart gestart. We hebben die dag een actie, 10% korting op alle producten.”

Door Liesbeth Spaansen

Justin Visser (21), geboren in Arnhem is een jonge ondernemer. “Mijn oma had een kroeg in Westervoort, waar ik al vroeg het ondernemen leerde. Ik hielp er vanaf mijn negende jaar in de horeca. Hard werken is me dus met de paplepel ingegoten.” Als kind voetbalde hij graag. Nu ontspant hij door een flinke wandeling te maken. Hij rondde de mavo af en startte op Mbo-niveau aan een horecaopleiding. “Ik heb het uiteindelijk niet afgerond, maar heb er wel veel geleerd.” Justin is klantvriendelijk en kan lekker koken. Toch gaat hij in het nieuwe schooljaar naast zijn werk bij de Carrousel een opleiding volgen. “Ondernemer-Retail. Dat sluit mooi aan met mijn werk hier.” Hij werkte in Arnhem toen de eigenaar van de Carrousel-keten Justin vroeg of hij de vestiging in Vorden wilde gaan leiden. “Het leek me een mooie uitdaging. De winkel was net begonnen in Vorden, ik kwam in juni 2021. De hoofdvestiging is in Aalten en er is ook een Carrousel Shop-in-shop in Lichtenvoorde.” Nu runt hij als bedrijfsleider samen met collega’s Jolanda en Marion de drie verdiepingen tellende winkel.
De coronaperiode is de startende winkel goed doorgekomen. “We mochten open blijven, als een van de weinigen”, weet Justin. “Het is ook fijn dat Tine Mode erbij kwam, dat gaf een extra impuls.” De modewinkel is op de eerste verdieping gevestigd, te bereiken via een trap met traplift. Daar is ook ondermode van Bodyware Superstore te koop.

Assortiment
Van maar liefst 23 ondernemers zijn producten in de Carrousel te vinden. Eén daarvan is Dierservice. “Behalve de diervoeding voor honden, katten, paarden, schildpadden, herten, geiten, konijnen en cavia’s en verschillende vogels is er elke zaterdag een voedingsdeskundige voor dieren en puppybegeleiding. Daarnaast komt een keer per maand dierenarts Harry Arts voor consulten hier. Die is al sinds de jaren ’90 verbonden met Dierenservice. 90% van de problemen met dieren is op te lossen met goede dierenvoeding en verzorging. Dierenarts Arts beantwoordt vragen en kan dieren behandelen in zijn eigen ruimte hier, tegen lage kosten.” De afdeling Dierservice wordt binnenkort uitgebreid. “We willen er een beleving van maken met het tonen van bijvoorbeeld fietskarren en benches.”
In de winkel staat een koeling van de Vleesconcurrent met in de zomer aandacht voor de barbecue. Verder zijn er streekproducten uitgestald, spullen met het Achterhoek-logo, kinderkleding van Little Baby Gifts en Be Fun Kidsware en speelgoed. Er zijn feestartikelen, mancave producten, parfums en cosmetica, Energetix magneetsieraden, producten uit Vietnam waarvan de opbrengst naar goede doelen gaat, veel kaarten en ijsjes en perkplantjes in het voorjaar en de zomer. Tot slot biedt de Carrousel producten van de voordeeldrogisterij Op=Op Voordeelshop in de kelder. “We rouleren in de winkel alle producten zoveel mogelijk, net als een carrousel”, legt Justin uit. “Door het brede assortiment hoeven Vordenaren Vorden niet uit.” Nieuwe ondernemers kunnen zich melden via de website. “Bellen of binnenwandelen mag ook altijd. Er kunnen altijd enthousiaste ondernemers bij. Het is gemakkelijk om een stelling gewoon ietsjes hoger te maken of anders in te delen. Ik ben een handige klusjesman.”

Openingstijden
Carrousel Shop-in-shop Vorden is van maandag tot en met donderdag geopend van 9.00 tot 18.00 uur, vrijdags van 9.00 tot 20.00 uur, zaterdags van 9.00 tot 17.00 uur en zondags van 10.00 tot 17.00 uur.


shopinshopcarrousel.nl

0575-743719

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld