Maaike Eskes van Kaas & delicatesse Den4akker in Vorden. Eigen foto
Maaike Eskes van Kaas & delicatesse Den4akker in Vorden. Eigen foto

Den4akker viert Nationale Kaasweek

Economie

VORDEN/VIERAKKER – Bij Kaas & delicatesse Den4akker in Vorden en Boerderijwinkel Den4akker in Vierakker wordt aandacht besteed aan de Nationale Kaasweek. De beide Den4akker-filialen vieren de nationale kaasweek met leuke kaasaanbiedingen van woensdag 16 tot en met zaterdag 19 maart.

Een van de leuke acties in de winkel is de Pure Jersey extra oud, een heerlijk romige, pittige kaas die op de tong smelt! En om deze zonnige dagen te vieren zal ook de Lentemelange kaas weer in de winkel liggen! Beide kazen zijn deze week verkrijgbaar met 20% korting.

Ook kunnen consumenten in de Den4akker winkels terecht voor lactosevrije kaas. Deze is verkrijgbaar in de leeftijden jong tot en met oud! Een heerlijke kaas voor zowel de lactosevrije liefhebber als de echte kaasgenieter.

Voor de kinderen ligt een kleurplaat klaar, die zij kunnen inleveren om iets lekkers te winnen. Klanten krijgen bij een besteding vanaf 30 euro een klein cadeautje! Natuurlijk kan er ook weer lekker kaas geproefd worden!

Nog meer vers
In Vierakker zijn de eerste aardbeienplanten weer gepoot en er wordt alweer hard gewerkt op het aspergeland. Nog even geduld en nog wat meer zonnige dagen en dan is het weer heerlijk smullen van asperges en aardbeien.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld