Werk van Sheila Rasch. Foto: Jan Baggen
Werk van Sheila Rasch. Foto: Jan Baggen

Schilderijen van Sheila Rasch in Den Bouw

Cultuur

LOCHEM/WARNSVELD - Tot 2 april is in Woon- zorgcentrum Den Bouw aan het Abersonplein 9 in Warnsveld, werk te zien van de Lochemse kunstschilder Sheila Rasch. 

Tekenen en schilderen van allerlei onderwerpen heeft Sheila van jongs af aan gefascineerd. Daar heeft ze zich in haar jonge jaren mee bezig gehouden. Zoals het wel vaker gaat kwam dat allemaal een tijd lang stil te liggen maar op haar 30ste begon het toch weer te kriebelen. Zij begon toen te tekenen en te schilderen met aquarelverf.

Daarbij werkte ze aan haar ontwikkeling door les te nemen via de volksuniversiteit onder andere bij Thea Bargerman en de onlangs overleden zeer getalenteerde Lochemse kunstenaar Toon Klaver. Dat bracht haar aan de olieverf, maar naar verloop van tijd vond zij haar draai bij de Lochemse kunstschildergroep ‘Het Lochems Pallet’. Daar ontdekte zij vanaf 2010 de mogelijkheden van het schilderen met acrylverf. Daarvan is het meest recente werk te zien, veelal geïnspireerd op de natuur, voornamelijk dieren en planten maar ook bijvoorbeeld vrolijke doekjes met speelgoed.

De expositie Kunst in Den Bouw van Sheila Rasch is dagelijks te bezoeken.


sheilalucia.exto.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld