Foto: Jorrit van de Kolk, JorPics
Foto: Jorrit van de Kolk, JorPics

Eerste editie BuitenSoos Live groot succes

Cultuur

ZUTPHEN -  Vrijdag 17 maart was de eerste editie van BuitenSoos Live, een podium waar opkomende, talentvolle artiesten uit de regio zich kunnen laten horen. Olaf Putker & the Scenic Sound, Queens Pleasure en Tricklebolt trapten deze eerste editie af en zorgden voor een avond om nooit te vergeten. Zutphen is een poppodium rijker en klaar voor de toekomst! 

Vrijdagmiddag waren de voorbereidingen nog druk bezig. Tussen de soundchecks door werden er nog snel shirtjes bedrukt met ‘BuitenSoos Live’ erop om deze eerste editie echt helemaal af te maken. Het was nog spannend, want de tickets waren in de voorverkoop gratis dus dan is het afwachten hoeveel bezoekers daadwerkelijk komen. Maar die spanning bleek niet nodig, want toen Olaf Putker & the Scenic Sound rond 20.30 uur de avond aftrapte stond de zaal al vol met muziekliefhebbers. Het was een spetterende muzikale avond zoals het in een poppodium hoort te gaan. Steengoede bands, het bier vloeide, er werd gedanst, voor het podium was een moshpit gaande en bovenal werd er volop genoten. Alle drie de bands zetten een geweldige show neer en het dak ging eraf. Vanuit het publiek kwamen louter positieve reacties en ook de organisatie is meer dan trots op hoe de avond is verlopen. 

De eerstvolgende echte pop/rock-avond staat alweer op de planning. Op 1 april opent namelijk niemand minder dan Bökkers hun ‘Onbesoesde Rock ‘n Roll tour’ in de BuitenSoos. Een klein aantal tickets is hiervoor nog beschikbaar.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld