Dames 1 en heren 1
vallen koppositie aan

Sport

Warnsveld - Dames 1 hadden het tegen middenmoter in de eerste set toch nog moeilijk, het was met veel moeite dat de dames de punten bij elkaar sprokkelden, Tornado besliste deze set met 25-19. In de 2e set ging er een schepje bovenop en liet WSV zien dat ze niet voor spek en bonen naar Geesteren waren gekomen 18-25. De Warnsveldse dames lieten zich niet meer van de wijs brengen en brachten ook de 3e set veilig binnen 19-25. Tornado zag er in de 4e set geen gat meer in en met de juiste beslissende instelling kraakten de WSV dames de Tornado vesting met 12-25. Met de 1-3 winst is de weg naar de koppositie ingeslagen.

Heren 1 was te gast bij Reflex H 2. De mannen gingen in de 1e set direct goed van start en met stevig power volleybal was het zo 17-25. In de 2e set waren de gastheren beter bij de les en hadden de WSV mannen moeite het spel te maken, nipt werd het toch 24-26. Reflex had de smaak te pakken voelde dat er setwinst in zat in de 3e set, met 25-19 had WSV het nakijken. In de 4e set was het goede spel bij de Warnsveldse mannen weer terug en werd de overwinning veilig gesteld met de winst 22-25 en een verdiende 1-3.Heren 3 was te gast in Gaanderen bij Volga 4. Het was in de 1e set even wennen aan het rommelige spel van Volga, op tijd werd de set met 21-25 in winst omgezet. In de 2e set was het een en al WSV dat de klok sloeg getuige de 11-25. In de 3e set mocht Volga nog even aanklampen, maar bij 16-25 was ook deze set voor WSV. De kroon op het werk werd in de 4e set gezet, toen de mannen met een 9 punten service serie de tegenstander deden verbleken, met 10-25 was de 0-4 een mooie opsteker. Heren 4 had het in de 1e set niet gemakkelijk tegen S en O . Met veel moeite beslisten de mannen wel de set met 24-26. Het liep in de 2e set allemaal wat moeilijker en was het S en O dat de set naar zich toetrok met 25-15. In de derde set bleven beide ploegen in evenwicht en was het WSV dat met nipt verschil de set in winst omzette 23-25. De heren waren gewaarschuwd en gingen in de 4e set direct goed van start en namen direct een grote voorsprong die ze tot het eind van de set volhielden met de mooie winst 13-25 en een goede 1-3 overwinning. Dames 4 kampioenskandidaat had een belangrijk duel tegen Reflex 1 voor de boeg. Dat het er niet gemakkelijk op zou worden bleek in de loop van de wedstrijd. De 1e set werd nog wel door de Warnsveldse dames gewonnen met 18-25. Reflex deed in de 2e set haar duit in het zakje met dezelfde winst 25-18. In de spannende 3e set was het weer WSV dat met 20-25 de set in winst omzette. Reflex wilde er kost wat kost een vijfsetter uitslepen en was met 25-22 in de 4e set de betere. In de 5e set wilde beide ploegen van geen wijken weten, maar Reflex zette met 17-15 de set in winst om en was met 3-2 zeker van de winst. Jongens A 1 ontvingen Wivoc A 1 en deden hun sportieve plicht . In de 1e set denderden de jongens over Wivoc heen met 25-11. Door wat concentratieverlies ging het in de 2e set een stuk moeilijker met wel setwinst 25-20. In de 3e set probeerde de tegenstander nog wel aan te klampen,maar met 25-17 zat de weg naar de volle winst er dik in. Ook in de 4e set waren de Warnsveldse jongen de betere en zagen hun inzet beloond met 25-19 en een mooie 4-0. Jongens B 1 hadden het beduidend moeilijker tegen het sterke Alterno. In de 1e set was het nog wel bij te benen. Alterno had het laatste deel van de set de betere kansen 20-25. Daarna was de schwung er bij de Warnsveldse jongens er uit. 15-25. In de 3e set kwamen wonder boven wonder de jongens er nog dicht bij met 20-25. Alterno liet zich niet verrassen en gooide met 12-25 in de vierde set de deur dicht. De 0-4 ging naar Apeldoorn.Jongens C 1 toonde zich een gelijkwaardige tegenstander tegen het toch niet kinderachtige Twente C 1. Beide ploegen waren in de 1e set gelijkwaardig en was het Twente dat met nipt verschil de set won 23-25. Het bleef stuivertje wisselen ook de 2e set die opnieuw met het kleinste verschil naar Twente ging 23-25. In de 3e set waren de Twentse jongens sterker en wonnen de set met 14-25. Nog een keer werden de ruggen recht gezet en deed WSV er alles aan, met 26-24 was de 4e set voor WSV, de winst ging met 1-3 naar Twente. Meisjes A 1 was te gast bij Gemini A 1. De thuisploeg ging in de 1e set snel van start met 25-15. In de 2e set dachten de Warnsveldse meisjes nog voor een verrassing te zorgen, maar Gemini zag met 25-23 de winst binnenkomen. In de 3e en de 4e set kon WSV niet meer een echte vuist maken. Gemini zag, dat en kansen lagen voor de volle winst zie de 25-15 en 25-16 en bleef de 4-0 bij de thuisploeg.