Een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten. Foto: PR
Een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten. Foto: PR

Zeldzaam Mooi Markt 24 april in de Laarstraat

Algemeen

ZUTPHEN - Aanstaande zondag 24 april van 11.00 tot 17.00 uur is er een Zeldzaam Mooi Markt in de Laarstraat in Zutphen. Het is een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers aangevuld met de winkeliers en ateliers uit de Laarstraat. Met meer dan 70 verschillende deelnemers is er voor ieder wat wils, van illustraties, kunst, sieraden, (woon)accessoires, tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kleding en nog heel veel meer.

De Akoestische Sfeermakers zorgen voor de muzikale omlijsting, waar nostalgie en sfeer met authentieke en historische-brocante rekwisieten samen komen. Bellenblaaskunstenaar Frans van de Kamp geeft tijdens de Zeldzaam Mooi Markt mega zeepbellendemonstraties voor jong en oud. 

Juist de niet-alledaagse dingen in combinatie met de winkeliers en ateliers uit de Laarstraat maken deze markt zo bijzonder. Kijk voor meer informatie en verschillende deelnemers op facebook.com/ZeldzaamMooi of op www.zeldzaammooi.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld