ZVV De Hoven brengt weer ‘Heufse worst’ aan de man

Algemeen

ZUTPHEN - Winter in Nederland gaat niet altijd gepaard met vorst en sneeuw. Maar ook met wisselvallig weer en af en toe een beetje nachtvorst smaakt er toch niets lekkerder dan echte Hollandse pot zoals stamppot of snert met een heerlijk stukje rookworst.

Op zaterdag 29 januari kunnen alle mensen in Zutphen en omstreken weer genieten van ‘echte authentiek Heufse’ rookworsten. Op die dag houdt namelijk voetbalvereniging ZVV de Hoven haar jaarlijkse grote rookworstenactie ‘Of je worst lust’. Nu al voor de dertiende keer.
“Onze rookworsten smaken voortreffelijk en zijn erg populair”, zegt Hein van de rookworstenlijn. Hij is één van de organisatoren van de actie. “Dit jaar komen we ook weer aan de deur verkopen. Ook zijn de worsten te bestellen via de website. De bestelde rookworsten worden desgewenst thuisgebracht, of ze kunnen op zaterdag 29 januari worden afgehaald op het sportcomplex.”
Op de afhaaldag is er nog een extra mogelijkheid om zo’n felbegeerde rookworst te bemachtigen. Vanaf 9 uur op die dag (niet eerder) kan worden gebeld of een bericht worden gestuurd naar telefoonnummer 06-58965511. De jeugdleden bezorgen de worsten in heel Zutphen en omstreken met als slogan ‘De Heufse worstenkoerier brengt ze met plezier’.
De opbrengst van deze actie komt ten goede aan de jeugd en wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuwe voetbal- en speelmaterialen.


www.zvvdehoven.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld