<p>FC Zutphen. Foto: Liesbeth Spaansen</p>

FC Zutphen. Foto: Liesbeth Spaansen

FC Zutphen treft thuis CVV Redichem uit Heelsum

ZUTPHEN - FC Zutphen start zaterdag 16 oktober met de vierde competitiewedstrijd thuis tegen CVV Redichem.  De wedstrijd begint om 15.30 uur. 

De gasten uit Heelsum hebben tot nu toe 1 punt gehaald uit 3 wedstrijden en speelden afgelopen zaterdag met 2-2 gelijk tegen Oeken. Opnieuw een tegenstander die niet valt te onderschatten. In de eerste wedstrijd tegen koploper JVC Cuijk maakte men twee doelpunten waarbij uiteindelijk met 2-5 werd verloren. Maar ook in Heelsum werd er door FC Zutphen vorig jaar moeizaam gewonnen. Naast FC Zutphen hebben ook JVC Cuijk, met indrukwekkende uitslagen, en Eerbeekse boys de volle winst behaald in drie wedstrijden. 

FC Zutphen beschikt over een brede selectie. Dat is in deze tijd waarin menig zwaar duel moet worden uitgevochten erg belangrijk. Na zaterdag zit men op de helft van de eerste periode. Het is belangrijk deze binnen te halen want dat geeft een extra stimulans voor het competitieverloop als in ieder geval aan de nacompetitie mag worden deelgenomen. Daarbij speelt ook het doelsaldo een belangrijke rol. Dat is bij FC Zutphen en JVC Cuijk op dit moment gelijk.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden