It’s Time for Jazz-programmeur Frank Ong-Alok. Foto: Inge Riebeek
It’s Time for Jazz-programmeur Frank Ong-Alok. Foto: Inge Riebeek

It’s Time for Jazz wordt NPP podium

ZUTPHEN - Zutphen – Organisator Frank Ong-Alok van It’s Time for Jazz is verheugd dat It’s Time for Jazz ( ITFJ) als NPP podium is erkend. Het Nationaal Podium Plan is een stichting die aan jazzpodia en artiesten in Nederland ondersteuning biedt. 

Op voorwaarde dat er hoogwaardige muziek wordt geprogrammeerd met professionele jazzartiesten en dat er ook toegang wordt geheven. Dat houdt in dat It’s Time for Jazz voortaan met een entreeprijs gaat werken van 12,50 euro en voor vrienden van ITFJ 10 euro. Dit is een verdere professionalisering van de wekelijkse jazzconcerten in Uffie’s. 

Ook is er een bijdrage van de gemeente Zutphen als tegemoetkoming in de onkosten. De extra toeslag op de consumptie komt dan te vervallen. 

It’s Time for Jazz zal op 2 november weer van start gaan in de gewelvenkelder van Uffie’s aan de Houtmarkt 71 in Zutphen. De concerten beginnen voortaan om 20.45 uur. Het programma is bijna rond en zal binnenkort bekend worden gemaakt. 

Op Facebook is al het een en ander te lezen over de contacten met diverse artiesten die Zutphen zullen aandoen met hun fantastische jazzmuziek. Zo staan onder meer namen als Dorona Alberti, Ronald Douglas en Ronald Snijders op de wensenlijst. 

Voor meer informatie kan men altijd mailen naar fttp@planet.nl of kijk op de Facebookpagina van It’s Time for Jazz.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden