Koen Eitjes, doelpuntmaker Warnsveldse Boys. Foto: Suzanne Halfmouw

Verlies voor de Warnsveldse Boys

Algemeen

WARNSVELD - Zondag 3 oktober stond de wedstrijd Warnsveldse Boys- KCVO op het programma. Beide ploegen zijn de competitie gestart met een overwinning en wilde deze lijn voortzetten.

De Boys van Michel Feukkink keken echter na 7 minuten al tegen een 0-1 achterstand aan, en voor het publiek met de ogen kon knipperen stond er al 0-2 op het scorebord. Warnsveldse Boys had op dat moment geen antwoord op de felle aanvallen van KCVO en zo kwam het dat de mannen uit Warnsveld al snel met 0-3 achterstonden.

Warnsveldse Boys herpakte zich en kreeg enkele kansen, maar wist deze niet te benutten. Het genadeschot kwam vlak voor het rustsignaal, en zo kwam het dat KCVO met een riante voorsprong van 0-4 de rust inging.

Na de rust lieten de mannen van Warnsveld zien dat ze geenszins van plan waren om op te geven en konden na 10 minuten dan ook de 1-4 aantekenen, door doelpuntmaker Koen Eitjes. De druk op KCVO nam toe, maar Warnsveld wist de kansen niet te benutten. En ondanks dat ze gevaarlijk bleven in deze tweede helft, lukte het niet om de achterstand weg te werken.

Zondag 10 oktober spelen de Warnsveldse Boys wederom een thuiswedstrijd, om 14.00 uur tegen Colmschate’33.