<p>De crew neemt een voorproefje op het Hakunama Tentfeest. Foto: Dennis van der Toorn</p>

De crew neemt een voorproefje op het Hakunama Tentfeest. Foto: Dennis van der Toorn

Hakunama Tentfeest Crewdag aan de Den Elterweg

ZUTPHEN - Drie weken voor de eerste editie van het Hakunama Tentfeest zou plaats vinden in het weiland tussen Zutphen en Warnsveld ging in maart 2020 Nederland op slot. Nu, anderhalf jaar later, hebben bijna zestig vrienden de koppen weer bij elkaar gestoken om er op 2 april 2022 alsnog een succes van te maken. De aanloop hier naartoe begon in het laatste weekend van september met een uitgebreide crewdag in het festivalweiland aan de Den Elterweg. “Dit is echt uniek, iedereen die er kan zijn, is er.” Vrienden, familie, kennissen en zelfs collega’s van organisator Rick Vreeman hebben de krachten gebundeld om het eerste weekend in april volgend jaar een mega tentfeest neer te planten in het weiland. “We missen dit nu meer als nooit te voren; een goed feest voor alle leeftijden met de juiste artiesten op een plek die voor iedereen goed bereikbaar is.”

Artiesten
De line-up blijft ongewijzigd en er is aan iedereen gedacht. Vreeman: “Lijn 7 bijvoorbeeld is een geweldige 7-koppige feestband die niet alleen Queen ten gehore brengt, maar Freddy zelf ook op de buhne brengt. Dat belooft dus een grote verkleedpartij. Wist je trouwens dat de drummer van deze band het jochie is dat ooit ‘Op een onbewoond eiland’ heeft gezongen? Ook die ga je horen.” Daarnaast zullen ook Rene Karst met zijn ‘Atje voor de sfeer’ en de boerenrockband Mooi Wark met een stevige set naar de Achterhoek afreizen. Het hele feest wordt gehost door DJ Jeronimo, welbekend van diverse kermissen uit de regio.

Kaarten
Hoeveel kaarten er precies zijn verkocht wil de organisatie niet vertellen. “Je creëert hiermee dat het spannend blijft. Het kan - zeker nu de maatregelen langzaamaan worden los gelaten - hard gaan. Vol=vol en je merkt vanzelf wel wanneer het uitverkocht is. Vergeet hierbij niet dat de verkoop al in 2019 is gestart.” Reeds gekochte tickets blijven dus geldig voor 2022. Bestellen kan via de site.


www.tentfeesten.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden