Bondgirl Marissa ter Horst in de Zutphense bioscoop. Foto: Rudi Hofman
Bondgirl Marissa ter Horst in de Zutphense bioscoop. Foto: Rudi Hofman

Bondgirl Marissa straalt tijdens galapremière van No Time To Die in Cinemajestic

ZUTPHEN - Op de foto met een oogverblindende Bondgirl, een gokje wagen aan een roulettetafel, genieten van lekkere hapjes en nippen aan een martini (‘shaken not stirred’). Voor de zeventig bezoekers van de galapremière van de nieuwe Bondfilm in servicebioscoop Cinemajestic Zutphen was alleen het voorprogramma woensdagavond al zeer de moeite waard.

Door Rudi Hofman

En dan hebben we nog niet eens de leuke James Bondquiz met kans op een Monopolyspel in een speciale 007-uitvoering en de fraaie zang van Puck Pot genoemd. Deze jonge Zutphense zangeres vertolkte vlak voor aanvang van de film met glans twee Bondnummers: Sam Smiths Writing’s On The Wall (uit Spectre) en No Time To Die van Billie Eilish.

Voor de rol van Bondgirl tijdens de première tekende de 25-jarige Marissa ter Horst uit Zutphen. “Ik ben gek op evenementen en heb geen moment getwijfeld toen Cynthia (bioscoopeigenaar Cynthia Marras, red,) mij vroeg een Bondgirl te spelen. Ik heb alle Bondfilms wel gezien, maar hoef de nieuwe niet per se meteen te bekijken.” 

Marissa werkte voorheen vier jaar fulltime in Cinemajestic en tegenwoordig nog af en toe. “Ik heb een baan bij de Belastingdienst, omdat mijn carrièrekansen daar groter zijn”, gaf de Zutphense ruiterlijk toe.

Ziekte
Aanvankelijk zouden er in de bioscoop twee Bondgirls te bewonderen zijn. Nummer twee had gereageerd op een oproep van Cynthia Marras in Contact. Zij meldde zich kort voor de gala-avond af wegens ziekte. Marissa ter Horst stond daardoor als enige Bondgirl in de schijnwerpers en straalde als een echte filmster.

Aanrader
Rond middernacht konden de aanwezige fans van James Bond hun plaats in de bioscoopzaal opzoeken en vanaf (ongeveer) 00.07 uur 2 uur en 43 minuten lang onafgebroken genieten van No Time To Die. Een spectaculaire film vol verrassingen. Een regelrechte aanrader!


Bijschrift - Credit

Gerwin Nijkamp
Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden