Foto: Menke Rood
Foto: Menke Rood

Alle voorstellingen Vergezicht uitverkocht

ZUTPHEN - Alle vier de voorstellingen van het stuk Vergezicht van Theaterproject De Hoven zijn uitverkocht. Het theatergezelschap speelt op 24 en 25 juni voor totaal 180 mensen.

Bij deze nieuwste productie van Theaterproject De Hoven wordt het publiek getrakteerd op een bijzondere theaterwandeling door de Tichelbeeksewaard waar muziek, zang en dans niet zullen ontbreken. De Tichelbeeksewaard is het natuurgebied aan de Hovense kant van de IJssel, tegenover Zutphen.

Het verhaal speelt zich af in het jaar 2071, vijftig jaar na de coronacrisis. Van hogerhand wordt sinds lange tijd gewaarschuwd voor straling in de lucht. Te lang buiten zijn wordt afgeraden en soms zelfs bestraft. Het eten en kweken van planten en dieren is overbodig geworden, alles wat het menselijk lichaam nodig heeft is in de juiste dosering vanuit huis te bestellen. Knuffelen en fysiek contact is gevaarlijk en dus verboden.

Vergezicht is een intrigerende voorstelling met een lach en een traan, die vanwege dieper liggende thematiek nog wel enige tijd zal blijven hangen. De hele productie is tot stand gekomen door bewoners van en rondom de Hoven onder leiding van theatermaker Inès Kok. Aan het project doen 27 spelers, 18 koorleden, 6 dansers, twee muzikanten, een dirigent en een zangeres mee. De organisatie is in handen van circa 30 vrijwilligers.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden