<p>Eric Haverkort. Foto: PR</p>

Eric Haverkort. Foto: PR

Prinsjesdagontbijt met beoogd kamerlid Eric Haverkort uit Eefde

ZUTPHEN - De Maatschappij, voordien de Maatschappij voor Nijverheid en Handel, start in september weer met de maandelijkse bijeenkomsten voor ondernemers in de regio Zutphen. De bijeenkomsten na de zomenvakantie starten volgens traditie met het jaarlijkse Prinsjesdag-ontbijt waarbij iedere ondernemer welkom is. Dit jaar is Eric Haverkort uit Eefde gastspreker.

Haverkort is stond dit voorjaar op nummer 40 van de kieslijst voor de tweede kamer. De VVD kreeg 34 zetels en de kans is zeer groot dat onze streekgenoot in de tweede kamer belandt als de VVD gaat meeregeren. Hij is momenteel fractievoorzitter en raadslid van de VVD in Lochem, een echte ondernemer en bovenal aanpakker. Haverkort weet in Lochem bruggen te bouwen tussen politieke partijen waarvan de standpunten ver uiteen liggen en wordt van links tot rechts geprezen. Toen de uitslag van de verkiezingen bekend werd veranderde zijn leven, want een potentieel tweede kamerlid moet direct overal bij betrokken worden.

Over wat hem nu overkomt en wat hij in Den Haag wil bereiken komt hij op de derde dinsdag in september vertellen. De Maatschappij heeft de afspraak dat hij over een aantal jaren terugkomt om het verschil tussen zijn dromen en de Haagse politieke realiteit toe te lichten.

De lezing wordt gehouden op 21 september van 07.30 tot 10.00 uur in de Broodfabriek, Noorderhavenstraat 49 in Zutphen.

Opgave via www.de-maatschappij.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden