Backcorner. Foto: Leo Koppers
Backcorner. Foto: Leo Koppers

Open repetitie popkoor Backcorner

Mannen en alten gezocht

ZUTPHEN - Op donderdagavond 16 september is er een open repetitieavond bij popkoor Backcorner.

Het koor bestaat uit ongeveer 50 enthousiaste zangers uit Zutphen, Warnsveld en omstreken en repeteert wekelijks op de donderdagavond. De repetities zijn het afgelopen jaar altijd doorgegaan volgens de geldende coronaregels. Een tijdlang was dit via Zoom, daarna buiten en nu kan het weer live in het DWK gebouw in Zutphen.

Backcorner heeft een gevarieerd repertoire van Engelstalige en Nederlandstalige songs. Recente nummers zijn Stay with me (Sam Smith) en Oceaan (Racoon). Ook oudere popliedjes vanaf de jaren zestig worden met veel verve gezongen, zoals Because (Beatles) en Africa (Toto). Naast zingen is gezelligheid ook een belangrijk element van Backcorner. Het bestuur en de verschillende commissies dragen hier zorg voor. Wanneer het mogelijk is, zijn er door het jaar heen verschillende optredens. Het eerste optreden sinds lange tijd was net voor de zomervakantie buiten op camping de Nachtegaal in Wichmond.


Backcorner is nog (vooral) op zoek naar mannen (bassen en tenoren) en alten. Wie het leuk lijkt om wekelijks te zingen in dit popkoor, is van harte welkom op de open repetitie op 16 september van 20.00 tot 22.00 in het DWK-gebouw.

Aanmelden kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar info@backcornerzutphen.nl.


www.backcornerzutphen.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden