<p class="nawgegevens" pstyle="naw gegevens">Roeiclinic Isala. Foto: PR</p>

Roeiclinic Isala. Foto: PR

Zutphense waterweken voor jongeren

ZUTPHEN - In de zomervakantie worden allerlei activiteiten georganiseerd tijdens de Zutphense waterweken. Jongeren tussen 10 en 26 jaar kunnen onder andere suppen, een roeiclinic volgen of losgaan op allerlei stormbanen tijdens de Summergames. Meedoen is gratis. Wel aanmelden, want er is beperkt plek. 

Bij Sup@Zutphen kan men op verschillende dagen in juli en augustus kiezen voor een clinic suppen om de basistechniek te leren. Ook is het mogelijk om een uurtje vrij te suppen. Roeivereniging Isala organiseert een roeiclinic, waarbij deelnemers meer leren over de techniek en natuurlijk een proefvaart maken. Isala organiseert de clinic op 4 woensdagen in juli en augustus. Op woensdag 28 juli kunnen jongeren op het terrein van de Warnsveldse Boys helemaal losgaan op stormbanen en spellen tijdens de Summergames. 

De Zutphense waterweken worden georganiseerd door de buurtsportcoaches van Zutphen Actief. Vergeet niet om aan te melden. Meer informatie is te vinden op www.zutphenactief.nl In Zutphen zijn deze zomer nog veel meer activiteiten voor kinderen en jongeren. Een overzicht is te vinden op zutphen.nl/coronavirus/jeugd/jongerenactiviteiten.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden