Kinderen kunnen ook zélf vissen tijdens de ZomerVISkaravaan. Foto: Sander Boer
Kinderen kunnen ook zélf vissen tijdens de ZomerVISkaravaan. Foto: Sander Boer

Zomerviskaravaan komt naar Zutphen

ZUTPHEN - Visvijver Het Rondeel is op zondag 25 juli het toneel van een geweldig vis-evenement. Deze dag is onderdeel van de Zomerviskaravaan en wordt georganiseerd in samenwerking met Hengelsportvereniging Ons Belang. Het event is bedoeld voor kinderen tot en met 14 jaar die gek zijn van sportvissen en daar graag alles over willen weten.

De dag duurt van 09.30 tot 14.30 uur en vindt plaats aan de Henriette Polaklaan 40. De activiteiten zijn niet tijdsgebonden dus kinderen die zich hebben aangemeld kunnen binnenlopen wanneer ze willen. De organisatie zorgt voor hengels, aas en voer en er is gratis drinken beschikbaar. Een lunchpakket moeten ze wél zelf meenemen. Inschrijven is verplicht.

ZomerVISkaravaan
In het hele land vinden in de maanden juli, augustus en september eendaagse vis-events plaats. Op elke locatie is van alles te beleven. Kinderen kunnen hun eigen vistuigje leren maken, op een juiste wijze een vis leren onthaken, vechten met de grootste vissen op de drilsimulator, leren werpen en alles aan de weet komen over de biologie van vissen en andere onderwaterdieren. Onder begeleiding kunnen kinderen ook zélf vissen. Ze gaan allemaal naar huis met een goodiebag en maken ook nog eens kans op een gratis hengel. Meer informatie over de Zomerviskaravaan en de locaties is te vinden op onderstaande stekkie-website. Daar kunnen ouders ook hun kind inschrijven voor deelname.

Meer informatie over de ZomerVISkaravaan krijgt u bij Alisha Hansma of George Hampsink van Sportvisserij Nederland (030-6058400).


www.stekkie.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden