Gijs Peteroff (l), exploitant van het Genietcafé dat Tessa's Place overneemt van Tessa Harbers. Foto: PR
Gijs Peteroff (l), exploitant van het Genietcafé dat Tessa's Place overneemt van Tessa Harbers. Foto: PR

Tessa’s Place wordt overgenomen door het Genietcafé

Algemeen

ZUTPHEN - Tessa Harbers van Tessa’s Place op de Kaardebol heeft besloten zich volledig te gaan richten op catering onder de naam DelicaTessa Catering. Tessa’s Place zal in haar huidige vorm worden overgenomen door het Genietcafé.

Tessa legt haar keuze uit: “Ik ben erachter gekomen dat ik als kok het liefst achter het fornuis sta. Gedurende de lockdown voelde ik dat ik bij Tessa’s Place naast het koken met zoveel zaken bezig was, dat mijn passie naar de achtergrond verdween. Dus het weer opstarten van Tessa’s Place voelde niet goed”. Over de overname is ze enthousiast: “Ik vind dit zelf een uitstekende kandidaat met een vergelijkbare visie als de mijne en heb er het volste vertrouwen in”.

Afsluiting van Tessa’s Place
Om niet met stille trom te vertrekken, heeft Tessa Harbers besloten om op vrijdag 2 juli en zaterdag 3 juli te trakteren op taart. Tessa: “Ik ben bij met wat ik de afgelopen jaren heb kunnen doen met Tessa’s Place, en wat ik heb bij kunnen dragen aan lekker en verantwoord eten en drinken. Dat ik de gelegenheid heb gehad om veel mensen te laten proeven hoe geweldig groentes zijn, en de geweldige ontmoetingen die ik heb gehad met mijn gasten. Daarom wil ik mijn gasten nog een keer uitnodigen om langs te komen bij Tessa’s Place in huidige vorm.”

Secret Dinners gaan door
Vanaf vrijdag 20 augustus worden de Secret Dinners weer vervolgd. “Ik heb dit met de nieuwe eigenaar afgesproken, Genietcafé Emerpark is dan stiekem toch nog een beetje Tessa’s Place”, zo laat ze weten.

DelicaTessa
De nieuwe locatie voor het cateringbedrijf DelicaTessa houdt ze nog even geheim, wat ze al wel vast kwijt wil: “Ik kan nu al verklappen dat het daar heel mooi wordt. En ik ga nog duidelijker kiezen voor gezond eten, zo heb ik bijvoorbeeld besloten om volledig over te stappen op ‘anti-aanbaklaag vrij’ koken.” Voor meer informatie, zie de website.


delicatessa.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld