Foto: Joris Krimp, Isendoorn College
Foto: Joris Krimp, Isendoorn College

Unieke expositie examenwerken in Musea Zutphen

Algemeen

Lustrum Eind Goed 2021

ZUTPHEN - Van zaterdag 26 juni tot en met zondag 4 juli zijn in de Musea Zutphen 60 werkstukken van examenleerlingen van de vier middelbare scholen uit Zutphen en Warnsveld te zien. Deze unieke expositie is gratis toegankelijk.

De talentvolle leerlingen van Baudartius College, Vrijeschool Zutphen, Het Stedelijk en Isendoorn College verwerkten zelfstandig een thema met schetsen, proefstudies tot een eindwerkstuk. De materiaalkeuze voor het examenstuk was vrij. Het resultaat is een zeer gevarieerde en verrassende tentoonstelling.

Een lustrum
De expositie is elk jaar een feest, zowel voor de bezoekers als voor de leerlingen. Dit jaar is het dubbel feest: het is de 5de keer dat de examenwerken aan een groot publiek worden getoond. Ter gelegenheid van dit lustrum krijgen bezoekers in het Museumcafé een gratis kopje koffie/thee bij het bestellen van een gebakje of een drankje naar keus bij een lunchgerecht (bon verkrijgbaar bij museumkassa).

Extra informatie
De tentoonstelling is van zaterdag 26 juni tot en met zondag 4 juli tijdens openingstijden (dinsdag - zondag van 11.00 - 17.00 uur) te zien bij Musea Zutphen, ‘s Gravenhof 4. Bezoek aan de expositie is gratis, men hoeft geen tijdslot te reserveren. Ook Musea Zutphen bezoeken? Dan koopt u hiervoor een toegangsbewijs vooraf reserveren voor een tijdslot. Voor pashouders Museumkaart en BankGiro Loterij VIP-kaart en kinderen tot 12 jaar geldt vrije entree in de musea, ook vooraf reserveren voor een tijdslot. Mondkapje dragen is binnen verplicht.

Foto: Fieke Woestenenk, Stedelijk Lyceum

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld