<p>Stichting &rsquo;t Spul(t) wil er weer een feestje van maken. Foto: PR</p>

Stichting ’t Spul(t) wil er weer een feestje van maken. Foto: PR

Organisatie Dweildag in volle gang

ZUTPHEN - Stichting ’t Spul(t), organisator van De Bos Dweildag Zutphen, is begonnen met de organisatie van de 19e editie. Deze gezellige dag gevuld met vrolijke dweilmuziek staat dit jaar gepland op zaterdag 11 september in de binnenstad van Zutphen.

“Er zijn inmiddels 12 orkesten die hun vrijwillige bijdrage willen leveren aan de dag. Dat is echt fantastisch!”, zegt Wiet Verschure, trombonist bij het Zutphense dweilorkest ’t Spul(t) en voorzitter van de organisatie van De Bos Dweildag. “Wij als organisatie, samen met hoofdsponsor De Bos Makelaardij o.g., zijn voornemens er een feestje van te maken voor Zutphen. “We willen de stad een positieve boost geven na een mindere periode. Maar, we hebben ons te houden aan de op dat moment geldende maatregelen in het belang van veiligheid en gezondheid. We willen beslist geen risico nemen, want de gezondheid van deelnemers en publiek staat voorop.”, zegt de voorzitter.

De organisatie beslist medio augustus of De Bos Dweildag dit jaar doorgaat. “Houd daarom onze Facebookpagina in de gaten of kijk op www.dweildagzutphen.nl voor het allerlaatste nieuws.”, aldus Wiet Verschure.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden