<p>Eigenaar Bernard Oosterink van AH de Brink (links) en Jurjen Lula van de sponsorcommissie van KVZ. Foto: PR</p>

Eigenaar Bernard Oosterink van AH de Brink (links) en Jurjen Lula van de sponsorcommissie van KVZ. Foto: PR

AH De Brink sponsort schuttersveld van KVZ

ZUTPHEN - Albert Heijn De Brink is al jarenlang een trouwe sponsor van korfbalvereniging KVZ. Net als bij veel andere sportverenigingen sponsort de lokale AH reclameborden langs de velden. Direct na de opening van de vernieuwde supermarkt op De Brink en de nieuwe winkels er tegenover, heeft eigenaar Bernard Oosterink besloten sponsor te worden van het nieuwe Schuttersveld op de vernieuwde veldaccommodatie van KVZ.

AH De Brink is met twee sponsorborden en een groot zichtbord al jarenlang goed zichtbaar op het de velden van KVZ. In 2019 kwam daar de teamsponsoring van de B1 bij. Op de trainingspakken, inloopshirts, wedstrijdshirts en sporttassen prijkt sindsdien het logo van AH De Brink. De opening van de vernieuwde AH op de Brink met daar tegenover de nieuwe Gall&Gall, de Marskramer en The Read Shop op 20 april j.l. viel vrijwel samen met de oplevering van de vernieuwde velden van KVZ. Een uitgelezen moment om het besluit te nemen om het gloednieuwe schuttersveld te sponsoren. Op het veldje staan 4 sets palen met korven van verschillende hoogten klaar voor de korfballers van KVZ. Binnenkort prijkt het logo van de supermarkt op de bebording rondom en wordt het omgedoopt tot ‘AH De Brink Schuttersveld’.

Bernard Oosterink: “Er komen veel trouwe klanten dagelijks of wekelijks de boodschappen doen in mijn winkel. Velen daarvan zijn actief binnen een sportvereniging zoals KVZ. Voor die klanten doe ik graag iets terug. Sporten is belangrijk en de clubs kunnen een financieel steuntje in de rug goed gebruiken. KVZ is een mooie, bruisende club. Via mijn zus en haar gezin voel ik mij ook persoonlijk betrokken bij de vereniging. Daarom vind ik het leuk en belangrijk nog iets extra’s te doen. ”

Uiteraard wordt de sponsoring zeer gewaardeerd door KVZ. Jurjen Lula van de sponsorcommissie: “Op de eerste plaats willen we Bernard Oosterink van harte feliciteren met (her)opening van de prachtige winkels op De Brink. Het laat zien dat hij een fantastische ondernemer is, die zijn nek uit durft te steken. Als club zijn wij ontzettend blij met zo’n betrokken trouwe sponsor, die in de afgelopen jaren steeds meer is gaan doen voor onze club. De sponsoring geeft de accommodatie en het schuttersveld nog meer uitstraling. ”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden