<p>&nbsp;BN&rsquo;ers in de nachtelijke IJsselstroom. Foto&rsquo;s: EO</p>

 BN’ers in de nachtelijke IJsselstroom. Foto’s: EO

Nachtelijke IJsselstroom decor EO-programma

ZUTPHEN - De avondklok gold afgelopen maand niet voor de EO, die zes keer nachtelijke opnamen kwam maken in De IJsselstroom in Zutphen. De fraai gelegen voormalige stoomwasserij aan de westkant van de rivier vormt het decor voor het nieuwe programma Diep.

“Het hele gebouw werd omgebouwd tot een opnamestudio”, zegt Silvester van Veldhoven, uitbater van de IJsselstroom, een pand dat onder meer fungeert als vergaderlocatie. “Om de nachtsfeer goed te kunnen overbrengen werd het ook met buitenlampen verlicht. Het resultaat was boven verwachting.” Van Veldhoven benadrukt de prettige samenwerking met de EO-medewerkers en hun gasten. 

Presentator Joram Kaat ontving elke nacht een andere Nederlander die min of meer nationale bekendheid geniet. Achtereenvolgens: verslaggever Dennis Schouten, ‘influencer’ Koen Kardashian, ‘influencer’ Nienke Plas, ex-profvoetbalster Anouk Hoogendijk, rapper Donnie en actrice Joy Wielkens. De gasten kregen gedurende de nacht bezoek van drie ‘wijzen’: psychologen, therapeuten, dominees en ervaringsdeskundigen. Zij gingen gesprekken aan over levensvragen, die per gast verschilden. Zoals: Hoe vind ik rust? Hoe kijk ik naar de toekomst na een leven vol drugs? Hoe kan ik genieten van het leven?

Het programma wordt gedurende zes weken elke woensdag uitgezonden, te beginnen op 21 april, 22.10 uur, NPO3.


Zes BN’ers in de nachtelijke IJsselstroom: boven van links naar rechts: Anouk Hogendijk, Dennis Schouten, Donnie. Onder: Joyce Wielkens, Koen Kardashian, Nienke Plas. Foto’s EO

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden