Burgemeester Annemieke Vermeulen. Foto: PR

Burgemeester Annemieke Vermeulen. Foto: PR

Laat je hart zien voor Zutphen

Algemeen

ZUTPHEN - Gemeente Zutphen zet in op saamhorigheid, zodat we elkaar helpen om nog even vol te houden. Daarom start vanaf deze week het initiatief ‘Laat je hart voor Zutphen zien’. Een positieve boodschap in deze pittige tijd met een activiteit die helemaal coronaproof is! En waar iedereen aan mee kan doen.

Burgemeester Annemieke Vermeulen: “In de aanloop naar Valentijnsdag kunnen inwoners een speciaal ontworpen hart inkleuren of zelf een hart maken en dit voor hun raam hangen. Zo laat iedereen zijn of haar hart voor Zutphen zien. We doen dit niet alleen, maar samen met Zutphen Promotie, Binnenstadsmanagement, het onderwijs, verzorgingscentra en vrijwilligers en niet te vergeten Duwtje, de drijvende kracht achter de bekende hartenactie van vorig jaar. Doet u ook mee?”

Hoe werkt het?
In deze uitgave van Contact staat een paginagroot hart om in te kleuren. Ook is het mogelijk om via de site www.zutphen.nl/hartvoorzutphen het hart te downloaden en te printen. Wees zo creatief mogelijk! Ben je natuurfotograaf? Hang dan een foto voor het raam van een hartvorm die je in de natuur vindt. Hou je van haken? Haak in en maak een mooi hart voor aan het raam. Heb je kinderen in het thuisonderwijs? Print het hart uit dat en zet je kinderen aan het werk, zodat ze hun hart kunnen ophalen aan een mooi knutselwerkje. Versier zo samen vanuit huis je eigen wijk. Burgemeester Annemieke Vermeulen: “Ieder jaar zien we rond deze tijd vooral veel Valentijnsharten in winkels en reclames. Laten we er dit jaar nog een schepje bovenop doen door de hele gemeente te behangen met harten. En voor de mooiste harten die we tegenkomen, is ook een leuke verrassing bedacht, maar die ga ik nog niet verklappen. Ik ga op mijn wandelrondjes genieten van al het creatiefs dat onze gemeente te bieden heeft.”

Doe mee en laat je hart zien
Help ook mee en laat je hart voor Zutphen zien! Houd de Facebookpagina en site van de gemeente en het gemeentenieuws in de gaten en deel dit mooie Zutphense initiatief met jouw contacten. “Zo gaan we het samen volhouden en kijken we uit naar het moment dat we weer meer vrijheid krijgen. En daar weer naar hartenlust van kunnen genieten.”

Vragen of een idee delen? Neem dan contact op met Vera dos Santos of Marjon Lambooij via representatie@zutphen.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant