Winkeliers steunen Trefpark Warnsveld

WARNSVELD - Het zat er ditmaal niet in: de jaarlijkse oudejaarsontmoeting van het Trefpark in Warnsveld. Maar enkele "vrienden van' wilden toch iets op touw zetten en bedachten een ludieke actie in samenwerking met drie plaatselijke winkeliers. Een van de buurtbewoners vond De Lekkere Bakker en Bakker van Asselt bereid om voor iedere verkochte oliebol een bedrag beschikbaar te stellen. Met de opbrengst kan nu een extra bankje of picknicktafel worden aangeschaft.

Het Trefpark een centrale ontmoetingsplek voor jong en oud. Centraal staat de sociale cohesie in de buurt. Het groot onderhoud wordt gedaan door de gemeente. Voor schoonhouden, het organiseren van activiteiten etc. dragen enthousiaste buurtbewoners zorg. Bijna alles wat er staat zoals bankjes, bloemen, planten maar ook speeltoestellen zijn zelf betaald of hebben we geschonken gekregen. Daar het Trefpark geen vereniging of stichting is, zijn de vrijwilligers blij met alle hulp en/of giften.
Wie het Trefpark ook een warm hart toedraagt kan voor meer nieuws en bijzonderheden kijken op de facebooksite: Het Trefpark. Ook is er flink gebouwd aan een website. Via een link op deze site kan men vriend van het Trefpark kunt worden. Wie naam en e-mailadres doorgeeft krijgt een 'nieuwsbrief' als er weer leuke en gezellige activiteiten zijn. Ideeën, opmerkingen en eventuele giften zijn van harte welkom.
Het parkje is gelegen aan de Rhienderinklaan hoek Laan 40-45 en hoek Beukenlaan.


www.trefpark.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden