<p>Hoofdtrainer Michel Feukkink en voorzitter Bas de Bruijn. Foto: Suzanne Halfmouw</p>

Hoofdtrainer Michel Feukkink en voorzitter Bas de Bruijn. Foto: Suzanne Halfmouw

Warnsveldse Boys zet belangrijke stap voorwaarts

Trainers blijven tot medio 2024 aan de club verbonden

WARNSVELD - Met het vastleggen van hoofdtrainer Michel Feukkink en keeperstrainer Michel Oudenampsen tot 30 juni 2024 heeft voetbalvereniging Warnsveldse Boys een belangrijke stap naar de toekomst gezet. Het contract met Feukkink werd opengebroken en met twee jaar verlengd. Ook Oudenampsen blijft die periode, met formeel als extra taak het assistent-trainerschap.

In december vorig jaar constateerden het bestuur van Warnsveldse Boys en Michel Feukkink gezamenlijk dat de samenwerking prima verloopt en de verhoudingen uitstekend zijn. Het bestuur is van mening dat Michel voetbalvisie heeft, didactische vaardig is, goede oefenstof biedt, prima samenwerkt en een verbindend leider is. Daarnaast heeft hij zich ontplooid tot een echte clubman, die heeft laten weten zich bij Warnsveldse Boys als een vis in het water te voelen. Kortom Michel heeft niet alleen volop draagvlak binnen de selectie, maar ook binnen de hele vereniging, aldus het bestuur.

Jeugdontwikkelplan
Daarnaast is Feukkink samen met Michel Oudenampsen grote karttrekker van het Jeugdontwikkelplan. Zij worden daarbij ondersteund door een aantal andere Boys-leden. Het gaat hierbij om het versterken en verder ontwikkelen van de voetbalorganisatie en het coachen en begeleiden van trainers bij de Boys. Hiermee hoopt het bestuur een belangrijke impuls te geven aan het beter maken van trainers en daarmee ook de spelers.
Het bestuur is ook erg tevreden met de wijze waarop Michel Oudenampsen zich heeft ontwikkeld. Niet alleen in zijn rol als keeperstrainer, maar ook als assistent-trainer. Dat Michel een uitstekend keeperstrainer is, was al ruimschoots bekend. Maar hij heeft ook een visie op voetbal die verder reikt dan alleen het keeperswerk. De afgelopen periode heeft hij zich ontwikkeld tot een uitstekend sparringpartner voor Michel Feukkink. Daarom zal hij vanaf nu, naast zijn rol als keeperstrainer, de rol als assistent-trainer en mede kartrekker van het Jeugdontwikkelplan ter hand nemen.

Meerjarenaanpak
Het realiseren van de doelstellingen van het JOP vraagt om een meerjarenaanpak en dit kan alleen als de kartrekkers voor langere tijd aan de club verbonden blijven. Daarom besloot het bestuur het contract met Michel Feukkink open te breken en met twee jaar te verlengen tot 30 juni 2024. Met Michel Oudenampsen zijn afspraken gemaakt tot diezelfde datum. De overeenkomsten zijn op woensdag 6 januari ondertekend.
Warnsveldse Boys is er erg blij mee dat beide Michels voor langere tijd aan de club verbonden blijven. Het bestuur heeft er veel vertrouwen in dat zij zowel als trainers van de selectie als in het verder ontwikkelen van het JOP een belangrijke bijdrage leveren aan de toekomst van de vereniging.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden