Jouw relatiegeschenken feestelijk inpakken? Wij geven je 5 tips!
Foto: PR

Jouw relatiegeschenken feestelijk inpakken? Wij geven je 5 tips!

Een nieuwjaarsgift of relatiegeschenk voor zakelijke relaties inpakken is vaak moeilijker dan je denkt. Welk geschenk je ook kiest, een feestelijke verpakking maakt een relatiegeschenk helemaal af! Maar hoe pak je feestelijk in? Wij helpen je graag op weg met deze 5 tips.

Bestel bij Drukbedrijf en laat al deze verpakkingstips zelf bedrukken met logo of eigen ontwerp. Met behulp van het grote assortiment, zit er altijd wel wat voor jou tussen.

Stickers op rol als sluitsticker

Laat stickers op rol bedrukken met je bedrijfslogo. Deze stickers zijn ideaal te gebruiken als sluitstickers op je verpakking of inpakpapier. Daarnaast zijn logo stickers altijd handig in huis te hebben om weg te geven aan (potentiële) klanten.

Feestelijke linten met logo

Lint is niet alleen onmisbaar tijdens de feestdagen. Inpakken met lint zorgt voor een extra feestelijke uitstraling voor al jouw verpakkingen. Laat lint bedrukken met een logo of leuke tekst. Jouw ontwerp wordt repeterend op het lint bedrukt. Je kunt jouw lint helemaal zelf samenstellen. Zo heb je de keuze uit wel 25 kleuren en kan je zelf de afstand tussen de bedrukking bepalen.

Bedrukt (eco) tape

Als alternatief voor linten kun je ook tape laten bedrukken met eigen logo. Je kunt hiervoor kiezen uit een reguliere en duurzame variant. De reguliere versie wordt van PVC gemaakt en de duurzame versie van papier. De duurzame versie van kraftpapier heeft ook een natuurlijke uitstraling. Ideaal als je een bedrijf hebt met duurzaam oogmerk.

Luxe vloeipapier

Vloeipapier is een licht doorschijnend inpakpapier die je in een pakketje gebruikt ter bescherming van producten. Naast het beschermen van je geschenk geeft vloeipapier ook een zeer luxe uitstraling mee. Vloeipapier wordt daarom veel gebruikt voor luxe producten zoals sieraden, kleding, lingerie etc.

Inpakpapier met eigen print

Met inpakpapier kun je geschenken feestelijk inpakken, bijvoorbeeld inpakpapier met eigen huisstijlontwerp. Door eigen inpakpapier te ontwerpen maak je het persoonlijk. Ontwerp een leuke print, voeg je logo toe en steel de show!

Bedrukte dozen

In plaats van bedrukt inpakpapier kun je ook eigen dozen laten bedrukken. Bepaal hiervoor eerst welk relatiegeschenk je wilt geven. Dozen met bedrukking zijn er namelijk in vele soorten en maten. Heb je een giftcard als geschenk? Dan zijn gondeldoosjes ideaal. Voor grotere geschenken kun je beter verzenddozen laten bedrukken. 

Hopelijk hebben wij jou geïnspireerd om je relatiegeschenken feestelijk in te pakken! Wij wensen je alvast veel succes!

Dit artikel wordt u aangeboden door Drukbedrijf. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden