De nieuwe Zutphense Pracht nu in de boekhandel
<p>Cover van de nieuwe Zutphense Pracht. Foto: PR&nbsp;</p>

Cover van de nieuwe Zutphense Pracht. Foto: PR 

De nieuwe Zutphense Pracht nu in de boekhandel

Gratis ingepakt en bezorgd voor thuisblijvers

ZUTPHEN - De nieuwste editie van Zutphense Pracht, hét magazine over erfgoed, ligt weer in de boekhandels. In deze editie onder meer een verhaal over kunstenaars Maïté Duval en Thierry Rijkhart de Voogd opgetekend door zoon Barend de Voogd, een kijkje op de zolder van het Oude Bornhof en sopraan Johannette Zomer vertelt wat haar favoriete plek in Zutphen is. “En net als de vorige editie bezorgen we hem gratis bij mensen die nu liever niet naar de winkel gaan”, aldus hoofdredacteur Brigiet Bluiminck. “En we pakken hem ook nog voor je in.”

“2020 was niet het leukste jaar. We sluiten het jaar daarom graag een beetje vrolijk af met een mooie editie van Zutphense Pracht en een leuke actie. We steunen de lokale ondernemers en hopen dat zoveel mogelijk mensen het magazine in de boekhandel gaan kopen. En voor hen die liever niet zelf op pad gaan, bezorgen we Zutphense Pracht gratis aan huis. Bovendien hebben we cliënten van Trajectum bereidt gevonden de nieuwe Zutphense Pracht geheel coronaproof in te pakken als sinterklaas- of kerstcadeau. Daarmee wordt het een extra positief nummer. Cliënten hebben een leuke en zinvolle activiteit, wij kunnen een mooi decembercadeau aanbieden en de lezer kan zichzelf óf een ander een mooi cadeautje geven.”

Villa Vleer en Harm Edens
In deze achttiende editie staat verder een interview met pentekenaar Henk Bouwman, we duiken in de historie van Houtmarkt 27 en nemen een kijkje bij Villa Vleer op De Mars. Columnist Harm Edens vertelt wat hem volkomen gelukkig maakt en archeologen Michel Groothedde en Bert Fermin doen uit de doeken waarom de bijl die ze gevonden hebben op de Revelhorst zo bijzonder is.

Gratis bezorging 
Zutphense Pracht is verkrijgbaar in alle boekhandels in Zutphen, bij Primera XL in Brummen en The Read Shop in Warnsveld voor 6,95 euro. Liever niet zelf op pad maar wel het nieuwste nummer graag lezen of cadeau geven? Maak dan 6,95 euro over onder vermelding van naam en adres (Niet vergeten!) en de voorkeur voor een sint- of kerstpapier op bankrekeningnummer: NL38RABO0103279830 t.n.v. Stichting Zutphense Pracht. U ontvangt daarna zo snel mogelijk Zutphense Pracht 18 thuis. Deze actie loopt tot 23 december.
Liever een tikkie? Stuur dan een app met naam en adresgegevens en voorkeur voor sint- of kerstpapier naar 06-25084341 en u ontvangt een tikkie. Na betaling wordt het nummer zo snel mogelijk bezorgd.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden