<p>V.l.n.r.: Michael Davidson, vestigingsmanager Volvo Nieuwenhuijse in Zutphen met Richard Sommer en Ricardo Boerkamp, sponsorcommissie MHCZutphen. Foto: PR</p>

V.l.n.r.: Michael Davidson, vestigingsmanager Volvo Nieuwenhuijse in Zutphen met Richard Sommer en Ricardo Boerkamp, sponsorcommissie MHCZutphen. Foto: PR

Volvo Nieuwenhuijse sponsort MHCZutphen

ZUTPHEN - Onlangs tekende Volvo Nieuwenhuijse een prachtig nieuw sponsorcontract met MHCZutphen. Het gaat om een driejarig contract waaraan tevens een voor de club aantrekkelijke Clubbonus van Volvo Cars Nederland is gekoppeld.

Richard Sommer en Ricardo Boerkamp, van de Sponsorcommissie, zijn blij met deze mooie samenwerking. "Al vele jaren heeft MHCZutphen een nauwe band met Volvo Nieuwenhuijse. Juist in deze tijd van COVID-19 kunnen wij het als club nog meer waarderen dat het sponsorcontract met maar liefst 3 jaar is verlengd."

Volvo Nieuwenhuijse spreekt met de verlenging van het sponsorcontract veel vertrouwen uit in MHCZutphen. Beiden hebben dan ook enorm veel zin om de samenwerking te intensiveren. Speciale dank gaat uit naar René Cloo (Sponsoring & Events, Volvo Nieuwenhuijse Groep) en Michael Davidson vestigingsmanager Volvo Nieuwenhuijse Zutphen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden