<p>Olaf Putker mag Gelderland vertegenwoordigen bij Kunstbende. Foto: Jimmy Israel</p>

Olaf Putker mag Gelderland vertegenwoordigen bij Kunstbende. Foto: Jimmy Israel

Zutphense zanger in finale Kunstbende

ZUTPHEN - Olaf Putker, een 16-jarige americana-zanger uit Zutphen mag Gelderland vertegenwoordigen tijdens de landelijke finale van de talentenwedstrijd Kunstbende.

Op zondag 25 oktober jl. viel Olaf in de prijzen bij de Gelderse voorronde van Kunstbende in het Nijmeegse Doornroosje. Hij gaat voor de landelijke finale op 7 en 8 november op de Westergas, Amsterdam. Wanneer hij de wedstrijd wint krijgt hij begeleiding van een coach en mag hij optreden op de mainstage van Mañana Mañana of de Zwarte Cross.
De voorronde vond plaats via een livestream in Doornroosje te Nijmegen. Ondanks de nieuwe maatregelen toch een inspirerende ontlading voor de jongeren in deze moeilijke coronatijd en een manier om positiviteit over te brengen naar elkaar en anderen.
Kunstbende is hét podium voor talent van 13 t/m 18 jaar. Iedere jongere kan meedoen aan workshops om zichzelf creatief te ontwikkelen. Via voorrondes in elke provincie stromen de eersteprijswinnaars door naar het Kunstbende Young Creators Festival. Daarna worden de nummers één van het festival een jaar lang door een persoonlijke coach klaargestoomd voor een optreden op een groot podium, van Mysteryland, Oerol en Zwarte Cross tot het Stedelijk Museum Amsterdam.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden