Ontmoetingskerk blijft weer leeg

EEFDE - Kon vorige week nog worden gemeld dat de zondagse kerkdiensten in de Ontmoetingskerk in Eefde mogelijk bleven met maximaal dertig bezoekers, nu heeft corona ook dat bericht alweer ingehaald. Met pijn in het hart heeft het kerkbestuur moeten besluiten dat in elk geval tot en met zondag 15 november de kerkdiensten alleen via internet te volgen zijn. Er is dus geen kerkbezoek in het kerkgebouw mogelijk.

Hoewel volgens de regels van de regering nog steeds maximaal dertig personen zijn toegestaan, kiest het kerkbestuur ervoor helemaal online te gaan en niet de grenzen van de regels op te zoeken. Daarmee wordt het landelijke voorkeursadvies van de Protestantse Kerk Nederland gevolgd. De Ontmoetingskerk wil solidair zijn met alle mensen in het dorp die bijeenkomsten en activiteiten moeten missen omdat deze verboden zijn of dringend worden ontraden.
Net als tijdens afgelopen voorjaar en zomer, kan de dienst digitaal worden gevolgd via e website van kerkdienst Gemist, tik in Eefde. Op de eigen website van de Ontmoetingskerk is de wekelijkse kerkbrief te vinden met het programma van de dienst en het laatste nieuws. Hier kunnen voorbeden worden aangevraagd. Dat kan ook via een briefje in de brievenbus aan het bijgebouw.


www.kerkdienstgemist.nl
www.ontmoetingskerk-eefde.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden