“Waar je fiets gewoon nog open langs de weg kan staan”

Laatst stond er in het AD een artikel over een binnenhuisarchitect die in een korte video uitleg gaf over de populariteit van zwarte deuren, meubels en trappen. Vooral in combinatie met glazen deuren heeft zwart deurbeslag een prachtige uitstraling. Door de glazen creëer je meer ruimte en lijkt je woning dus groter terwijl de zwarte spanningen zorgen voor een tijdloos modern gevoel. Perfect om af te maken met een setje nieuwe deurkrukken dus. 

Maar waarom dan niet bij buitendeuren?
Tja: roept u maar. Zelden zie je een zwarte deurkruk voor buiten. Sowieso zijn de deurkrukken aan de buitenkant een beetje uit de mode. Veel deuren moeten open met sleutels, wat inbraak werender is maar eerlijk is eerlijk: een stuk minder gezellig. Herinnert u zich nog hoe u vroeger gewoon bij iemand naar binnen liep en riep of daar iemand was?

Helaas zijn de tijden verandert en krijg je zonder deurafsluiting niet alleen gewenste, maar ook ongewenste bezoekers binnen. Men voelt zicht niet meer veilig en dat is een grote zonde waar we helaas niet veel meer aan kunnen doen. Al blijft het natuurlijk altijd mogelijk om het buitengebied op te zoeken. Zoals Susan en Freek in hun nieuwe hit “Overkant” met Snelle zingen: “waar je fiets gewoon nog open langs de weg kan staan”. In Zutphen is dit helaas niet het geval en ook daar zouden we dan ook gewoon adviseren om de fiets (en de woning) goed op slot te doen. 

Verhuizen is dus een optie om weer naar dat ouderwetse tijden terug te keren. Mocht je toch tevreden zijn in Zutphen? De jongens van DeurbeslagGigant helpen je graag om de inbraakveiligheid van je woning te verbeteren. Deurbeslag Gigant geeft meer dan 250 resultaten in hun categorie met sloten. Voor persoonlijk advies kunnen ze langskomen in onze mooie stad.

Dit artikel wordt u aangeboden door deurbeslaggigant.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden