Tijdens de brainstormavond van Theaterproject De Hoven werd veel inspiratie opgedaan voor een nieuwe voorstelling. Foto: PR
Tijdens de brainstormavond van Theaterproject De Hoven werd veel inspiratie opgedaan voor een nieuwe voorstelling. Foto: PR

Theaterproject De Hoven trapt af

ZUTPHEN - Op woensdag 30 september werd bij Theaterwerkplaats De Rode Hoed een informatieavond gehouden van Theaterproject De Hoven. Met de bijeenkomst werd een begin gemaakt met alweer de derde editie van het theaterproject. De avond stond in het teken van kennismaken, brainstormen en informatie uitwisselen. Vanwege de coronamaatregelen kon er een beperkt aantal mensen aanwezig zijn maar de bijeenkomst kon via een livestream gevolgd worden via de Facebookpagina.

Initiatiefnemer Inès Kok van Verzien Theater informeerde de belangstellenden over de voorstelling en lichtte een tipje van de sluier op door al wat te vertellen over de inhoud van het stuk. Dat zij zich heeft laten inspireren door de coronacrisis waar angst en gebrek aan fysiek contact de boventoon voert, werd wel duidelijk toen zij de synopsis voorlas: een futuristisch scenario met een doorgedraaide gezondheidswaanzin, waarbij een kinderwens in het lab wordt gerealiseerd en ouderen worden ‘afgevoerd’ om hen te beschermen tegen ziektes. “Maar”, stelde Inès de betrokkenen gerust, “het wordt vooral heel grappig doordat we het absurd gaan neerzetten.”

In navolging van eerdere edities zal er een voorstelling gerealiseerd worden op een buitengewone locatie waarbij spelplezier, samenwerking en verbinding de uitgangspunten vormen. Er wordt ook gebruik maakt van andere kunstdisciplines, zoals zang en dans.

Theaterproject De Hoven staat onder leiding van Inès Kok en een krachtig team van Heufse vrijwilligers. Alle belangstellenden tussen 10 en 100 jaar kunnen zich opgeven om mee te spelen of mee te helpen om de productie tot een succes te maken. Mensen die willen meespelen of helpen bij het maken van kostuums, decors, techniek, opbouw, kaartverkoop, catering, grime of als gastvrouw/heer willen optreden kunnen zich melden door een mail te sturen naar: theaterhoven@gmail.com.

Volg Theaterproject De Hoven en bekijk de avond terug op: facebook.com/theaterprojectdehoven en instagram theaterproject_dehoven.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden