De AZC G-spelers hebben bijna 2000 euro opgehaald. Foto: PR
De AZC G-spelers hebben bijna 2000 euro opgehaald. Foto: PR

G-voetballers Zvv AZC collecteren voor Handicap NL

ZUTPHEN - Van 21 tot en met 26 september vond de jaarlijkse collecteweek voor Handicap NL plaats. Al meerdere jaren gaan spelers van de senioren G-teams van voetbalvereniging AZC langs diverse wijken van Zutphen om geld op te halen voor Handicap NL. De collecterende vereniging mag van Handicap NL de helft van de opbrengst gebruiken om te investeren in een project ten behoeve van van mensen met een beperking.

Dit jaar was de doelstelling van de AZC G-spelers om geld op te halen voor nieuwe trainingspakken. De G-spelers werden bij het collecteren ondersteund door andere AZC leden waaronder enkele spelers van het eerste. Samen hebben ze bijna 2000 euro opgehaald.

De senioren G-elftallen van AZC hebben op dit moment 28 spelers die wekelijks trainen en, verdeeld over twee teams, deelnemen aan de competitie. Daarnaast heeft AZC ook twee jeugd G-teams. AZC is erg blij dat ze deze doelgroep een plek kunnen bieden om te voetballen en mee te doen aan verenigingsactiviteiten. Ook voetballen bij AZC of op een of andere manier het G voetbal bij AZC ondersteunen? Neem dan contact op via verenigingscoach@azczutphen.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden