Oranjevereniging organiseert autopuzzelrit

ZUTPHEN - Op zondag 25 oktober staat voor de Oranjevereniging Leesten-Warken de volgende activiteit gepland. Vanwege COVID-19 heeft zij een speciale activiteit bedacht die voldoet aan alle coronaproof-eisen: een autopuzzelrit.

Het is een route door Leesten-Warken met verschillende opdrachten, vragen en puzzels over de omgeving, de OLW-leden en de vereniging.

De start is bij eetcafé ‘t Ooievaarsnest (Lochemseweg 16, Warnsveld) waar op een bijzondere manier wordt gestart met koffie, thee en iets lekkers. Daarna wordt de routebeschrijving uitgereikt, zodat de deelnemer de juiste route rijdt en ook weer terecht komt bij 't ooievaarsnest. Onderweg zijn er verschillende stops. Daar is het goed opletten om een opdracht uit te voeren of even lekker snoepen. Ondertussen zijn er nog vragen die beantwoord moeten worden.

Wie de route helemaal goed heeft gereden komt aan bij 't Ooievaarsnest. Daar wordt gekeken wie de grote winnaar is geworden, en kunnen deelnemers nog even nagenieten van een drankje (bepaald aantal muntjes vanuit de vereniging), eventueel is er een hapje voor eigen rekening en is er muziek. Helaas geldt dit alleen voor de gezinnen die mee hebben gedaan met de puzzelrit. Dit omdat in de horeca moet worden gereserveerd en elk huishouden aan een tafel moet zitten.

De deelname is geheel gratis maar opgelet: bij deelname mag er enkel één huishouden in één auto. Gezin groter dan de auto? Dan twee auto's en twee teams opgeven. Opgave voor 1 oktober via mail: info@leesten-warken.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden