Info-bijeenkomst Togethy en Buurtpost

ZUTPHEN - Inwoners van de wijk Noordveen kunnen woensdag 23 september een informatiebijeenkomst bijwonen over twee leuke buurtprojecten: Togethy en Buurtpost. Je bent uitgenodigd om 19.30 uur in de grote zaal van het DWK-gebouw in de Leeuweriklaan.

Op het deelplatform Togethy (www.togethy.com) maak je voor een klein prijsje per dag gebruik van spullen die al in de wijk circuleren. Daarna haalt de volgende gebruiker het bij jou op. Zo circuleren spullen door de wijk, van gebruiker naar gebruiker en wordt het eigendom met elkaar gedeeld. Togethy zorgt voor de betalingen en bewaakt dat iedereen goed met de spullen omgaat. Togethy maakt gebruik van Deelmeesters, mensen die het leuk vinden om buurtgenoten met elkaar te verbinden en de wereld een stukje duurzamer te maken.

Bij Buurtpost (www.buurtpost.nl) kun je pakketjes laten bezorgen bij een buurtgenoot, de Buurtposter. Handig als je zelf niet thuis kunt zijn. Je haalt je pakketje op wanneer het jou uitkomt of de Buurposter brengt het bij je thuis. Klant worden bij Buurtpost kost maar 5 euro per jaar. De opbrengst komt ten goede aan de Buurtposters. Buurtpost, pakketbezorging met een sociaal hart!

Met Togethy en Buurtpost zorg je als buurtbewoners samen voor een veilige, duurzame en sociale buurt. Aanmelden voor de bijeenkomst via info@stadsondernemingzutphen.nl stellen we op prijs maar is niet per se nodig.


www.stadsonder nemingzutphen.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden