Telegraaf aanbieding

Op zoek naar een betaalbare aanbieding voor de Telegraaf? Dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel lees je er alles over. 

Tegenwoordig lezen niet alle mensen meer de krant in Nederland, je kunt immers op jouw smartphone ook het populaire nieuws bekijken. Vergis je echter niet, er zijn ook nog veel mensen die de voorkeur geven aan een papieren krant in plaats van een digitaal abonnement. Het kan jammer genoeg soms best duur zijn om een Telegraaf abonnement af te sluiten. Een aanbieding of eventuele korting is dan wel zo handig.

Op zoek naar een betaalbare aanbieding voor De Telegraaf? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben voor jou de beste aanbiedingen van dit moment op een rij gezet.

Deze aanbiedingen zijn er van De Telegraaf

Voor iedereen die iedere ochtend De Telegraaf openslaat met een grote bak koffie is het een must om een goedkoop abonnement af te sluiten. We willen immers niet de hoofdprijs betalen voor het lezen van de krant. Welke mogelijkheden zijn er als het gaat om de beste Telegraaf aanbieding ? Je kunt kiezen uit de volgende opties die wij hebben uitgezocht als beste deals van Telegraaf.nl:

De Telegraaf Compleet

De aanbieding 'compleet' geeft jou de kans om 6 dagen per week voor een heel jaar lang De Telegraaf te lezen voor maar € 5,65 euro per week. Je ontvangt zelfs digitale toegang tot exclusieve nieuwsartikelen. Je wordt niet alleen op de hoogte gehouden van het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, maar je krijgt ook tal van extra’s, zoals het sportnieuws en entertainment. Zo mis je niets meer en weet je alles over de nieuwe ontwikkelingen in de wereld. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een tweejarig of driejarig abonnement af te sluiten waarbij je nog meer profiteert van kortingen. 

Zaterdag + van De Telegraaf

Heb je doordeweeks geen tijd om de krant te lezen? Dan kun je ook kiezen voor een zaterdagabonnement bij De Telegraaf. Je ontvangt dan op zaterdagochtend een extra dikke krant op de mat. Met de aanbieding 'zaterdag +' krijg jij voor slechts € 3,07 euro per week een heel jaar lang op zaterdag De Telegraaf door je brievenbus. Ook ontvang je het bekende VROUW magazine bij de krant geleverd. Wederom ontvang je exclusieve toegang tot alle digitale artikelen op de website van De Telegraaf. Ook hier kun je ervoor kiezen om een abonnement voor 2 of 3 jaar af te sluiten.

Telegraaf Digitaal

We benoemden het al eerder, veel mensen lezen tegenwoordig liever digitaal of op social media het laatste nieuws. Vooral wanneer je met het openbaar vervoer naar je werk gaat en onderweg graag iets te lezen hebt, is het makkelijk om met je tablet nieuwe ontwikkelingen bij te houden. Het is je al misschien eens opgevallen dat sommige artikelen van De Telegraaf digitaal niet te lezen zijn voor mensen zonder abonnement. 

Met deze speciale Telegraafaanbiedingen heb jij de mogelijkheid om deze artikelen wel te lezen online. Je betaalt voor een jaar lang maar een prijs van € 2,18 per week en kan hiermee de krant lezen op jouw pc, laptop, app, tablet en smartphone. Wederom is er een optie om voor een tweejarig of driejarig abonnement te kiezen.

Premium Telegraaf abonnement

Als laatste is er nog het premium digitaal abonnement van De Telegraaf.nl. Met deze aanbieding betaal je een prijs van € 1,77 per week en heb je een jaar lang volledige toegang tot www.Telegraaf.nl. Ook hier kun je een abonnement kiezen voor 2 of 3 jaar van De Telegraaf. Zo mis je niets meer en weet je alles over de nieuwste ontwikkelingen in de wereld. Je hebt de krant niet eens meer nodig om van deze aanbiedingen te kunnen profiteren!

De Telegraaf: meer informatie

De Telegraaf is een van Nederlands bekendste kranten, en dat is niet voor niets. Al jaren houden ze Nederland op de hoogte van al het nieuws in binnen- en buitenland. Ook op het gebied van sport en entertainment is De Telegraaf een voorloper. Krijg de krant ‘s ochtends vroeg in de bus en geniet doordeweeks of in het weekend van een uitgebreide krant. Liever digitaal? Ook dat is mogelijk met het aantrekkelijke abonnement bij De Telegraaf. Bekijk al je opties vandaag nog online via onze website en kies het abonnement op deze krant dat goed bij jou past.

Dit artikel wordt u aangeboden door Krantaanbieding.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden