Driekant ontving 1.000 euro, een workshop en een lokaal promotiepakket van Roosmarijn Saat van de Biowinkelvereniging. Foto: PR
Driekant ontving 1.000 euro, een workshop en een lokaal promotiepakket van Roosmarijn Saat van de Biowinkelvereniging. Foto: PR

Driekant Zutphen beste bio broodafdeling van Nederland

Algemeen

ZUTPHEN - Driekant Zutphen heeft bij de jaarlijkse uitreiking van de BioWinkelAwards de titel ‘Beste bio broodafdeling van Nederland ’ in de wacht gesleept. Doel van deze verkiezingen is de biologische speciaalzaakbranche positief in de spotlights te zetten. Driekant ontving hiermee een cheque van 1000 euro en een lokaal promotiepakket.

Begin van dit jaar konden klanten via een online vragenlijst hun favoriete winkel beoordelen. De deelnemers per categorie met de hoogste klantbeoordeling zijn vervolgens bezocht door een vakjury. De vakjury voor de categorie ‘bio broodafdeling’ werd gevormd door specialisten van bakkerij Verbeek, bakkerij Van der Westen en adviesbureau Timeli.

De jury heeft Driekant uit Zutphen aangewezen als winnaar in deze categorie vanwege de hoge betrokkenheid en social care vanuit een authentieke drive. Zo wordt onder andere hun unieke leerwerktraject genoemd voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. ‘Op en top ondernemer met een sociaal hart’, aldus de vakjury. Bovenal is Driekant natuurlijk een kwaliteitsbakker met een ruim biologisch assortiment ambachtelijk bereide producten.

Vanaf eind 2020 kunnen bio speciaalzaken zich weer inschrijven voor deBioWinkelAwards 2021. Houd de website in de gaten: www.biowinkelawards.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant