Staat het duurzaamste huis van Nederland in Zutphen?

Algemeen

ZUTPHEN - Woonachtig in een duurzaam huis en trots op de genomen energiemaatregelen? Meld je dan aan voor de verkiezing van het Duurzaamste Huis van Nederland. Aanmelden kan tot 20 september via duurzamehuizenroute.nl/verkiezing. Er zijn juryprijzen in zes categorieën, gebaseerd op onder meer het bouwjaar en de woonoppervlakte van het huis. Op 20 november 2020 worden de winnaars bekend gemaakt.

Publieksprijs van Gelderland
Deelnemers maken ook kans op de publieksprijs van de provincie Gelderland. Van 22 september tot 6 oktober kan iedereen stemmen op zijn/haar favoriete duurzame woning in de provincie. De Gelderse winnaar maakt vervolgens kans op de landelijke titel.

Nationale Duurzame Huizen Route
Op het platform van de Nationale Duurzame Huizen Route laten meer dan 1.600 huiseigenaren weten welke energiemaatregelen zij voor hun huis hebben genomen en hoe zij die hebben ervaren. Zij vormen een bron van informatie en inspiratie voor mensen die van plan zijn hun eigen woning te verduurzamen.

Op zaterdag 31 oktober en zaterdag 7 november stellen huiseigenaren in heel Nederland hun woning open voor geïnteresseerden. De gemeente Zutphen doet hieraan mee. Interesse? Meld je huis aan op duurzamehuizenroute.nl of mail naar contact@zutphenenergie.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant